DECEMBER ACTIE: 10% korting op alle producten met de kortingscode december2022.

Newpower
Newpower
Losse zonnepanelen kopen2022-10-07T10:39:56+01:00

Losse zonnepanelen kopen

Eenvoudig zelf installeren

Webshop
Contact

Geen idee idee wat het beste is voor jouw dak?

Wij helpen met je keuze

losse zonnepanelen van newpower
Doe de scan
Newpower

Losse zonnepanelen van Newpower

Wil je losse zonnepanelen kopen? Bij NP Energy vind je de losse zonnepanelen die je zoekt. Ze zijn eenvoudig te installeren en daarnaast zijn ze verkrijgbaar voor de scherpste prijs op de zonnepanelenmarkt. En wist je al dat je bij ons zonnepanelen kunt bestellen in een aantal van twee stuks? Zo bent u niet gebonden aan vaste zonnepaneelpakketten. Kies voor losse zonnepanelen van Newpower.

Webshop
losse zonnepanelen kopen

Losse zonnepanelen kopen ter uitbreiding van je zonnepanelen set

Ben je in het bezit van een complete set zonnepanelen en wil je deze graag uitbreiden met een paar extra zonnepanelen? Dan kunt u losse zonnepanelen kopen bij Newpower. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan losse zonnepanelen in allerlei afmetingen. Zo vind je altijd wat je zoekt en maak je gebruik van de gewenste hoeveelheid zelfgegeneerde zonne-energie. In ons assortiment kun je bovendien nog meer kopen dan alleen losse zonnepanelen. Je kunt namelijk ook kiezen voor meerdere producten ter ondersteuning of aanvulling van jouw zonnepanelen-pakket, zoals een micro-omvormer, zonnepanelen voor op een plat dak of stekkers. Wil je profiteren van een nóg scherpere prijs voor je zonnepanelen? Bestel dan een pakket van zes of meer.

Webshop

Losse zonnepanelen monteren

  • Plug & play set openen en uitpakken

  • Opzetten van 2 panelen met materiaal uit de plug & play set

  • Steek de stekker in het stopcontact

Contact

Losse zonnepanelen
eenvoudig zelf
te installeren

Bekijk de instructievideo
play img Newpower

Vragen over losse zonnepanelen

Hoeveel stopcontacten heb ik nodig?2022-06-09T13:36:39+01:00

De Home Solar Set wordt aangesloten met een stekker in het stopcontact. Als u meerdere sets op 1 dak wil plaatsen, dan kan u de sets aan elkaar verbinden. Onze micro-omvormer heeft een vaste doorluskabel waarmee u sets aan elkaar kan verbinden. Uiteindelijk gaat er dan nog steeds 1 stekker naar het stopcontact. Let wel op dat er maximaal 3600 Wp op 1 lege groep aangesloten kan worden. Meer sets kan natuurlijk altijd maar dan zijn er meer stopcontacten en groepen nodig.

Is mijn dak stevig genoeg?2022-06-15T08:12:44+01:00

De set weegt exclusief ballast en inclusief panelen ongeveer 40 kilo. Elke set heeft daarnaast ballast nodig. De hoeveelheid ballast is afhankelijk van de hoogte van uw dak en waar u woont. Lees goed de manuals zodat u de juiste hoeveelheid ballast op uw set legt

Verkopen jullie ook een set met 1 of 3 panelen?2022-05-11T13:22:52+01:00

Onze plug en play zonnepanelen set bevat een micro-omvormer die geschikt is voor 2 zonnepanelen. Daarom is onze set een duo product; 2 panelen en 1 omvormer en verkopen we geen set voor 1 of 3 panelen.

Waar kan ik mijn BTW terugvragen?2022-05-03T15:00:20+01:00

Op de website van de belastingdienst kunt u eenvoudig de door u betaalde BTW terugvragen met de factuur die u van ons ontvangt.

Hoeveel ballast moet ik leggen?2022-05-03T14:57:32+01:00

Om garant te staan dat ons product bestand is tegen alle weersomstandigheden adviseren wij in totaal maximaal 30 kilo op elke installatiebeugel en 20 kilo in de ballastbak. Dit is de maximale ballast waarmee alle weersomstandigheden gedekt zijn. Vaak is deze maximale ballast niet nodig om deze extreme weersomstandigheden bij u minder voorkomen. Denk aan wind bij de kust. U kunt kijken waar u woont en wat er in uw regio wordt aangeraden qua ballast; bekijk dit overzicht voor meer informatie.

Losse zonnepanelen kopen prijs?

Wat kosten de losse zonnepanelen van Newpower? Deze zijn verkrijgbaar vanaf €844,- inclusief btw. Voor deze prijs krijg je dan twee losse zonnepanelen die je samen kunt aansluiten. Hiervoor is geen zonnepanelen installateur nodig, indien je de how to van Newpower goed doorleest.

Wat leveren losse zonnepanelen u op?

Losse zonnepanelen kopen zorgt ervoor dat u zelf de zonnepanelen kunt installeren. U kunt hierbij gemakkelijk meer zonnepanelen toevoegen aan uw bestaande zonnepanelen op uw dak. Heeft u al zonnepanelen op uw dak maar nog niet op uw schuur of tuinhuis? Dan zijn de zonnepanelen van Newpower hier een juiste oplossing voor.

Titel

Go to Top