September actie:

  • Levertijd verkort naar 2-4 weken
Newpower
Losse zonnepanelen kopen2023-07-19T10:58:59+01:00

Losse zonnepanelen kopen

Losse zonnepanelen kopen in een set van 2
en eenvoudig zelf te installeren!

Welke zonnepanelen kopen?

Wij helpen met je keuze

zonnepaneel met stekker breed
zonnepanelen met stekker overeind
Newpower

Zonnepaneel los kopen

Wil je losse zonnepanelen kopen voor op een plat dak? Bij New Power bieden we losse zonnepanelen tegen een zeer scherpe prijs. En niet geheel onbelangrijk: onze zonnepanelen kun je eenvoudig zelf installeren. Zo bespaar je dus ook op installatiekosten. Je kunt onze losse zonnepanelen al bestellen vanaf twee stuks. Hierdoor ben je niet gebonden aan vaste zonnepaneelpakketten. Als je dus op een makkelijke en betaalbare wijze wilt besparen, kies je voor losse zonnepanelen van New Power.

  • achtertuin met zonnepanelen schuur dak Newpower
  • zonnepanelen met stekker drone Newpower
  • zonnepanelen set plat dak Newpower
  • plug en play zonnepanelen drone foto Newpower

Zonnepaneel kopen bij Newpower

Wing
Naast elkaar

0% btw

Wing
Oost-West

0% btw

Wing
Achter elkaar

0% btw

Terugverdientijd voor losse zonnepanelen

Scroll naar rechts op mobiel

Aant. wattpiek per set (2 panelen) Correctiefactor in Nederland Gem. opbrengst per set per jaar Energieprijs per KwH Gem. opbrengst per jaar Gem. prijs per set Terugverdientijd
680Wp 0,85 578 KwH €0,80 €462,40 €710 1,54 jaar
740Wp 0,85 629 KwH €0,80 €503,20 €800 1,59 jaar
790Wp 0,85 671,5 KwH €0,80 €537,20 €995 1,85 jaar
800Wp 0,85 680 KwH €0,80 €544,00 €1032 1,90 jaar

Losse zonnepanelen kopen ter uitbreiding van je zonnepanelen set

Je kunt met losse zonnepanelen niet alleen kleinschalig besparen. Met onze losse zonnepanelen kun je ook meer halen uit jouw bestaande zonnepanelen set. Zo kun je meer besparen op jouw energierekening en help je harder mee aan een gezondere planeet. In ons assortiment vind je een divers aanbod met losse zonnepanelen in verschillende afmetingen. Zo is er altijd wel een zonnepaneel wat past op jouw dak, in je tuin of andere zonnige plek. Begin klein en breid je zonnepanelen set steeds meer uit met losse zonnepanelen van New Power. Direct profiteren van een nóg scherpere prijs voor je zonnepanelen? Bestel dan een zonnepanelen set van zes of meer zonnepanelen.

Losse zonnepanelen monteren

  • Open de plug & play set en pak de materialen uit

  • Installeer de 2 panelen met stekker uit de plug & play set

  • Steek de stekker in het stopcontact én bespaar direct

Losse zonnepanelen
eenvoudig zelf
te installeren

play img Newpower

Vragen over losse zonnepanelen

Heeft de oriëntatie van de panelen invloed op het vermogen?2023-09-08T10:09:43+01:00

Ja, de oriëntatie van de panelen speelt belangrijke een rol in het vermogen dat ze kunnen opwekken. In de bijna alle gevallen is het ideaal om zonnepanelen op het zuiden te richten, omdat ze dan het meeste zonlicht opvangen. Maar ook op het oosten of westen kunnen ze nog steeds aanzienlijke hoeveelheden energie produceren. Welke oriëntatie het beste is in jouw situatie hangt ook af van je verbruik. Zo is je opbrengst met panelen op het oosten en westen meer verspreid over de hele dag, dan met panelen op het zuiden. Meer hierover lees je in op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set’.

Hoe lang gaan zonnepanelen van New Power mee?2023-09-08T10:09:23+01:00

De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Na verloop van tijd kan het vermogen van de panelen geleidelijk afnemen, maar ze blijven nog steeds energie opwekken. Bij New Power bieden we je een uitstekende garantie en service. Op al onze zonnepanelen bieden wij een performance garantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar

Wat is het verschil tussen Wattpiek (Wp) en kilowattuur (KWh)?2023-09-08T10:10:07+01:00

Wattpiek (Wp) is een eenheid die het maximale vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden aangeeft. Kilowattuur (KWh) is daarentegen een eenheid van energie en geeft aan hoeveel elektriciteit (kilowatt) een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt per uur (hour).

Wanneer stopt de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:32+01:00

Vanaf 2031 kan er niet meer gesaldeerd worden, het salderingspercentage is dan 0%. Het afbouwen van de salderingsregeling start vanaf 2025. Vanaf dan kun je ieder jaar minder energie salderen.

Wat is de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:45+01:00

De salderingsregeling is een stimuleringsmaatregel van de Rijksoverheid voor duurzame energie. Deze regeling zorgt ervoor dat als zonnepaneelhouders te veel stroom opwekken, ze deze stroom kunnen terugleveren aan het elektriciteitsnet. De hoeveelheid teruggeleverde stroom wordt verrekend door de energiemaatschappij met de stroom die ze afnemen van het net, wat resulteert in een lagere energierekening. Op dit moment kunnen zonnepaneelhouders 100% van hun opgewekte stroom salderen, wat betekent dat ze volledig worden gecompenseerd voor de teruggeleverde energie. Doordat zonnepanelen steeds betaalbaarder worden en de energieprijzen stijgen, stijgt ook het rendement voor de gebruiker en heeft de overheid besloten om vanaf 1 januari 2025 de salderingsregeling jaarlijks langzaam af te bouwen. Uiteindelijk zal de salderingsregeling in 2031 volledig worden beëindigd, waardoor het salderingspercentage op 0 komt en het niet meer mogelijk is om energie te salderen.

Losse zonnepanelen kopen prijs?

Benieuwd naar de kosten van losse zonnepanelen? Je hebt al twee losse zonnepanelen van New Power vanaf €549,- (incl. btw). Deze zonnepanelen kun je gemakkelijk samen aansluiten of. Daarnaast heb je geen montagekosten van een zonnepanelen installateur, omdat je de zonnepanelen eenvoudig zelf kunt installeren.

Wat leveren losse zonnepanelen je op?

Twijfel je nog over de voordelen van losse zonnepanelen kopen? Bijvoorbeeld omdat je niet weet of je hiermee voldoende rendement behaalt? Of je nu kiest voor losse zonnepanelen of een Home Solar Set van New Power of een reguliere zonnepanelen set laat installeren door een monteur, het vermogen van onze losse zonnepanelen doet zeker niet onder ten opzichte van reguliere zonnepanelen. Je kunt onze zonnepanelen al binnen twee jaar terugverdienen. Wil je weten welk rendement je behaalt met losse zonnepanelen van New Power? Check dan de tabel hierboven met rekenformule en bereken wat onze losse zonnepanelen opleveren. Daarnaast zijn onze losse zonnepanelen een slimme aanvulling op bestaande zonnepanelen.

Titel

Ga naar de bovenkant