Opstellingen & instructie

Portrait opstelling

Het onderstel van de Portrait opstelling is speciaal ontworpen voor Newpower en is gepatenteerd en voldoet aan alle noodzakelijke veiligheids- en kwaliteitseisen. Bij de portrait opstelling zijn de panelen ‘staand’ opgesteld met een hoek van ongeveer 20 graden. Hierbij kunt u de afmetingen van de panelen aanhouden voor de noodzakelijke, beschikbare ruimte. De afmetingen van de panelen zijn 164,0 x 99,2. Het onderstel zelf neemt geen extra ruimte in beslag.

In deze instructiefilm is te zien hoe de set eenvoudig binnen 10 min is opgesteld en u meteen kan beginnen met het opwekken van zonne-energie

BESTEL NU 
WELCOME THE FUTURE OF PRIVATE SOLAR ENERGY

Landscape opstelling

Het onderstel van de Landscape opstelling is het ESDEC Flatfix Fusion onderstel. Dit is hét modulaire en flexibele montagesysteem voor zonnepanelen op middelgrote en kleinere platte daken. Door het modulaire karakter kan er voor ieder dak een specifieke opstelling gerealiseerd worden. de hoek van de panelen in deze opstelling is 13 graden. U kan deze set in verschillende landscape-opstellingen plaatsen:

  • ‘naast elkaar’ opstelling; dan zijn de panelen liggend en ‘naast elkaar’ opgesteld.
  • ‘oost-west’ opstelling; dan zijn de liggend en met de ruggen naar elkaar opgesteld
  • ‘achter elkaar’ opstelling; dan zijn de panelen liggend en ‘achter elkaar’ opgesteld.

Voor afmetingen van de verschillende opstellingen; Brochure_FlatFixFusion_NL_023

In deze instructiefilm is te zien hoe het systeem van ESDEC werkt en hoe u het systeem eenvoudig zelf kan opstellen.

BESTEL NU