Garantie

Wij geven de volgende garantie op onze producten;

  • Panelen: 25 jaar performance garantie
  • Panelen: 10 jaar productgarantie
  • Omvormer: 2 jaar productgarantie

Wij garanderen met onze producten een gemiddelde opbrengst van 80% van de maximale opbrengst per jaar.

Als er iets niet werkt of je denkt dat er een defect aan je product is, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. 

Om te weten of je Home Solar Set verzekerd is, adviseren wij je om je verzekeringsmaatschappij te raadplegen of de set onder je inboedel verzekering valt. Dit verschilt namelijk per polis. Omdat de set los staat op je dak en niet een vast onderdeel is van je huis is een opstalverzekering niet voldoende.

Service

Je kunt bij ons afrekenen in een betrouwbare en veilige omgeving. Daarbij mag je van ons kwaliteit verwachten gezien de jarenlange ervaring en staat van dienst van ons bedrijf.

Onze levertijd

Actuele levertijd: maximaal 4-6 weken.

Kosten; Nederland t/m 2 sets €39,95, België t/m 2 sets €45,00. Bij een bestelling van meer dan 2 sets komt er per set €19,95 aan transportkosten bij voor Nederland en € 24,95 voor België.

Als gevolg van de enorme toename in bestellingen en aanvragen, groeit ons bedrijf. Om die groei op te kunnen vangen, zijn wij genoodzaakt onze levertijd aan te passen. Wij doen ons best alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en je bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4-6 weken bij je geleverd te hebben.

Ophalen: dit kan sinds kort ook weer op onze locatie in Wijk bij Duurstede. Als je bij je bestelling ‘ophalen’ aanvinkt, dan nemen wij contact op om daarvoor een afspraak te maken. Je mag ook altijd zelf even contact opnemen via klantenservice@np-energy.eu. Houd wel rekening met de afmetingen van de panelen voor de grootte van de bestelbus/auto. Afmetingen van de panelen kan je vinden bij de verschillende producten.