Onze visie

New Power heeft de ambitie om het voor iedereen in de wereld mogelijk te maken om zonne-energie op te wekken en zo een bijdrage te kunnen leveren aan een verduurzaming van de maatschappij en de wereld.

Of je nou in een huurhuis woont, geen grote investering kan doen of een schuurtje of ruimte in je tuin hebt waar je panelen kan plaatsen: met de Home Solar Set kan iedereen eenvoudig beginnen met het opwekken van energie.

New Power heeft daarom de slimme en toekomstgerichte Home Solar Set ontwikkeld, die op een ongecompliceerde en economische manier gratis en milieuvriendelijke zonne-energie beschikbaar stelt voor particuliere huishoudens.

bg introductievideo2 Newpower

Ons bedrijfsconcept

Ons concept is om een kwalitatieve, functionele en eenvoudige zonnepanelen oplossing aan te bieden, tegen prijzen die zo laag zijn dat zoveel mogelijk mensen de set kunnen betalen. Met de huidige energieprijzen is de set binnen 2 jaar terugverdiend.

Dat betekent dat de Home Solar Set een mooi ontwerp heeft door het montagesysteem van ESDEC, eenvoudig zelf te plaatsen is, van goede kwaliteit is én tegen een lage prijs beschikbaar is.

Onze service!

New Power heeft service hoog in het vaandel staan en daarom is onze klantenservice elke dag online beschikbaar voor al je vragen.

Ook doen onze New Power chauffeurs er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te leveren en waar nodig een handje te helpen.

Afbeelding 5 gallery 4 NP Newpower

Partners

New Power werkt samen met vaste partners

esdec Newpower

ESDEC, wereldleider in montage systemen voor zonnepanelen. ESDEC heeft het slimme, eenvoudige plug & play systeem Flat Fix Fusion ontworpen. een modulair en flexibel montagesysteem voor middelgrote en kleinere platte daken. Voorheen alleen beschikbaar voor installateurs. In de Home Solar Set ook beschikbaar voor particulieren als ESDEC for Home. 

APSYSTEMS LOGO Newpower

APsystems biedt geavanceerde, krachtige zonne-micro-omvormertechnologie voor residentiële en commerciële systemen. De micro-omvormeroplossing van APsystems combineert zeer efficiënte stroominversie met gebruiksvriendelijke monitoring om u betrouwbare, duurzame energie te bieden.