Onze visie

New Power Energy heeft de ambitie om het voor iedereen in de wereld mogelijk te maken om zonne-energie op te wekken en zo een bijdrage te kunnen leveren aan een verduurzaming van de maatschappij en de wereld.

Of je nou in een huurhuis woont, geen grote investering kan doen of een schuurtje of ruimte in je tuin hebt waar je panelen kan plaatsen: met de Home Solar Set kan iedereen eenvoudig beginnen met het opwekken van energie.

New Power Energy, een van oorsprong Zwitserse onderneming, heeft daarom de slimme en toekomstgerichte NP Home Solar Set ontwikkeld, die op een ongecompliceerde en economische manier gratis en milieuvriendelijke zonne-energie beschikbaar stelt voor particuliere huishoudens.

Maar New Power Energy is ook actief in het kader van een internationaal bedrijfsnetwerk, vooral in de bouw van grootschalige fotovoltaïsche systemen, en ontwerpt en implementeert innovatieve energieprojecten voor veeleisende klanten in de industriële en technologische sectoren.

De NP Home Solar Set bevat daarom dezelfde uitgebreide en langdurige knowhow die ook in de grote zonne-energiecentrales van New Power Energy te vinden is – zodat je persoonlijke investering in een milieuvriendelijke energietoekomst even modern, eenvoudig en economisch is.

Newpower

Ons bedrijfsconcept

Ons concept is om een kwalitatieve, functionele en eenvoudige zonnepanelen oplossing aan te bieden, tegen prijzen die zo laag zijn dat zoveel mogelijk mensen de set kunnen betalen. Met de huidige energieprijzen is de set binnen 2 jaar terugverdiend.

Dat betekent dat de Home Solar Set een mooi ontwerp heeft, eenvoudig zelf te plaatsen is, van goede kwaliteit is én tegen een lage prijs beschikbaar is.

New Power heeft service hoog in het vaandel staan en daarom is onze klantenservice elke dag online beschikbaar voor al je vragen. Ook doen onze New Power chauffeurs er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te leveren en waar nodig een handje te helpen.

Eenvoudig zelf
te installeren

play img Newpower

Partners

NEWPOWER werkt samen met vaste partners

Newpower

ESDEC, levert al meer dan 15 jaar montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Innovatieve oplossingen voor ieder daktype!

Newpower

Obi, de grootste bouwmarkt van Duitsland