Onze visie

New Power Energy heeft de ambitie om het voor iedereen in de wereld mogelijk te maken om zonne-energie op te wekken en zo een bijdrage te kunnen leveren aan een verduurzaming van de maatschappij en de wereld.

Of je nou in een huurhuis woont, geen grote investering kan doen of een schuurtje of ruimte in je tuin hebt waar je panelen kan plaatsen: met de Newpower Home Solar Set kan iedereen eenvoudig beginnen met het opwekken van energie.

New Power Energy, een van oorsprong Zwitserse onderneming, heeft daarom de slimme en toekomstgerichte NP Home Solar Set ontwikkeld, die op een ongecompliceerde en economische manier gratis en milieuvriendelijke zonne-energie beschikbaar stelt voor particuliere huishoudens.

Maar New Power Energy is ook actief in het kader van een internationaal bedrijfsnetwerk, vooral in de bouw van grootschalige fotovoltaïsche systemen, en ontwerpt en implementeert innovatieve energieprojecten voor veeleisende klanten in de industriële en technologische sectoren.

De NP Home Solar Set bevat daarom dezelfde uitgebreide en langdurige knowhow die ook in de grote zonne-energiecentrales van New Power Energy te vinden is – zodat je persoonlijke investering in een milieuvriendelijke energietoekomst even modern, eenvoudig en economisch is.

Newpower

Ons bedrijfsconcept

Ons concept is om een mooi ontworpen, functioneel en eenvoudige zonnepanelen oplossing aan te bieden, tegen prijzen die zo laag zijn dat zoveel mogelijk mensen ze kunnen betalen.

Dat betekent dat de Home Solar Set een mooi ontwerp heeft, eenvoudig zelf te plaatsen is, van goede kwaliteit is én tegen een lage prijs beschikbaar is.

Om dit te kunnen realiseren doen we er alles aan om onze bedrijfskosten zo laag te houden. Omdat de Home Solar Set kant en klaar thuis wordt geleverd en zeer eenvoudig is om zelf te plaatsen, denken wij dat het niet nodig is om onze klanten persoonlijk te woord te staan. Daarom heeft Newpower geen fulltime klantenservice en kunnen we zo deze personeelskosten besparen en onze klanten lage prijzen blijven aanbieden. Ook in deze tijd waarin alle prijzen ook van zonnepanelen erg stijgen. Onze website zou zo ingericht moeten zijn dat alle vragen beantwoord worden en onze klanten eenvoudig hun bestelling kunnen plaatsen.

Eenvoudig zelf
te installeren

Bekijk de instructievideo
play img Newpower

Partners

NEWPOWER werkt samen met vaste partners

Newpower

ESDEC, levert al meer dan 15 jaar montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Innovatieve oplossingen voor ieder daktype!

Newpower

Obi, de grootste bouwmarkt van Duitsland