Zonnepanelen met stekker2023-06-30T08:42:07+01:00

Zonnepanelen met stekker

Zonnepanelen met stekker kopen en eenvoudig installeren

Geen idee idee wat het beste is voor jouw dak?
Wij helpen met je keuze
zonnepaneel met stekker breed
zonnepanelen met stekker overeind
Separator np Newpower

Eenvoudige installatie zonnepanelen met stekker

Gemakkelijk, snel en veilig energie opwekken met zonnepanelen met stekker? Het kan, en zo werkt het! Besparen op je energierekening met zonnepanelen met stekker is een slimme en betaalbare keuze. Naast kosten besparen, profiteer je van meer voordelen. Zo draag je met stekker zonnepanelen ook je steentje bij aan het milieu. Doordat er geen CO2 vrijkomt bij het opwekken van zonne-energie met zonnepanelen help je mee aan het bestrijden van het broeikaseffect.

Verder heb je geen installateur nodig bij het aansluiten van zonnepanelen met stekker, in tegenstelling tot reguliere zonnepanelen. De zonnepanelen met stekker en micro-omvormer kun je namelijk eenvoudig aansluiten op het stopcontact. De opgewekte zonne-energie gaat vanaf het stopcontact direct terug in de meterkast en verrekent jouw energiemaatschappij periodiek met de verbruikte energie. Je start dus meteen met energie en geld besparen!

zonnepaneel met stekker

Zonnepanelen met stekker kopen

Wing
Naast elkaar

0% btw

Wing
Oost-West

0% btw

Wing
Achter elkaar

0% btw

zonnepanlen met stekker plat dak Newpower

Zonnepanelen set met stekker

Zonnepanelen met stekker kun je los of als set bestellen. In de duidelijke instructievideo (en bijgevoegde handleiding) leggen we stap-voor-stap uit hoe je de zonnepanelen op stopcontact veilig aansluit op een groep. Op een lege groep kun je maximaal 3600 Watt aansluiten, wat neerkomt op zo’n 5 à 6 sets zonnepanelen met stekker per groep. Dit garandeert veiligheid en hiermee voorkom je brand.

Houd bij het installeren rekening met het opleggen van een ballast. Dit is een verzwaring die de stevigheid of stabiliteit van de zonnepanelen vergroot. Bekijk zowel voor losse zonnepanelen als zonnepanelen sets onze webshop. Alle benodigde onderdelen, zoals de micro-omvormer, stekker, onderstel en montageonderdelen ontvang je bij je bestelling.

Zonnepanelen met stekker in 2 jaar terugverdiend!

Scroll naar rechts op mobiel

Aant. wattpiek per set (2 panelen) Correctiefactor in Nederland Gem. opbrengst per set per jaar Energieprijs per KwH Gem. opbrengst per jaar Gem. prijs per set Terugverdientijd
680Wp 0,85 578 KwH €0,80 €462,40 €710 1,54 jaar
740Wp 0,85 629 KwH €0,80 €503,20 €800 1,59 jaar
790Wp 0,85 671,5 KwH €0,80 €537,20 €995 1,85 jaar
800Wp 0,85 680 KwH €0,80 €544,00 €1032 1,90 jaar

Afmeting en plaatsen zonnepanelen met stekker

Plaats de zonnepanelen met stekker op een plat dak of met genoeg ruimte in de tuin. Een set weegt exclusief ballast 40 kilo en heeft een ballast van 30 kilo per paneel nodig. (Let op: dit verschilt bij de portrait en de landscape set.) Zo voorkom je dat de zonnepanelen wegwaaien in een storm. Let op dat een dak dit gewicht aankan om zo scheuren en lekkages te voorkomen. Zo verschilt dit wanneer je zonnepanelen op een plat dak of een schuin dak legt.

4 zonnepanelen of meer met korting kopen

Optimaal profiteren van de kracht van de zon? Bestel dan meerdere sets zonnepanelen met stekker die je eenvoudig met elkaar koppelt. Wanneer je meerdere sets van 2 zonnepanelen met stekker bestelt, ontvang je daarnaast een mooie staffelkorting:

  • 5% korting bij aankoop van 5 t/m 9 sets zonnepanelen met stekker
  • 10% korting bij aankoop van 10 of meer sets zonnepanelen met stekker
  • Meer dan 10 sets zonnepanelen met stekker bestellen? Neem contact met ons op voor!

Eenvoudig zelf
te installeren

zonnepaneel met stekker video

Veelgestelde vragen zonnepanelen met stekker

Wat is de garantie op de zonnepanelen?2023-12-22T12:00:38+01:00

Op onze zonnepanelen zit 25 jaar performance garantie en 10 jaar productgarantie.

Zijn de sets eenvoudig te installeren?2023-12-22T11:59:58+01:00

Bij elke set wordt een montage handleiding geleverd. De sets zijn eenvoudig zelf te installeren, zonder bijkomst van een installateur. Het duurt ongeveer 15 minuten per set.

In dit filmpje kunt u zien hoe alle NP Solar WING sets in elkaar worden gezet.

Klik hier voor handleiding AP Systems DS3L omvormer Microinverter DS3-L handleiding

Klik hier voor handleiding AP systems Wifi meter  APSystems ECU-R Monitoring Systems gebruiksaanwijzing

Klik hier voor handleiding NPE WVC 600 micro-omvormer; NPE 600W Manual 1230125

Bekijk onderstaande video om te zien hoe eenvoudig je de sets kun installeren.

Heeft de oriëntatie van de panelen invloed op het vermogen?2023-09-08T10:09:43+01:00

Ja, de oriëntatie van de panelen speelt belangrijke een rol in het vermogen dat ze kunnen opwekken. In de bijna alle gevallen is het ideaal om zonnepanelen op het zuiden te richten, omdat ze dan het meeste zonlicht opvangen. Maar ook op het oosten of westen kunnen ze nog steeds aanzienlijke hoeveelheden energie produceren. Welke oriëntatie het beste is in jouw situatie hangt ook af van je verbruik. Zo is je opbrengst met panelen op het oosten en westen meer verspreid over de hele dag, dan met panelen op het zuiden. Meer hierover lees je in op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set’.

Hoe lang gaan zonnepanelen van New Power mee?2023-09-08T10:09:23+01:00

De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Na verloop van tijd kan het vermogen van de panelen geleidelijk afnemen, maar ze blijven nog steeds energie opwekken. Bij New Power bieden we je een uitstekende garantie en service. Op al onze zonnepanelen bieden wij een performance garantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar

Wat is het verschil tussen Wattpiek (Wp) en kilowattuur (KWh)?2023-09-08T10:10:07+01:00

Wattpiek (Wp) is een eenheid die het maximale vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden aangeeft. Kilowattuur (KWh) is daarentegen een eenheid van energie en geeft aan hoeveel elektriciteit (kilowatt) een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt per uur (hour).

Kies een opstelling

Zonnepanelen op stopcontact

Onze zonnepanelen op stopcontact bieden we voor iedereen aan. We maken het voor elk huishouden toegankelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Daarbij maken we het voor iedereen toegankelijk om meer geld te besparen en duurzamer te leven met de beste zonnepanelen, zogenoemd plug en play zonnepanelen.

Titel

Ga naar de bovenkant