September actie:

  • Levertijd verkort naar 2-4 weken
Newpower
Goedkope zonnepanelen2023-09-08T10:31:48+01:00

Goedkope zonnepanelen

Goedkope zonnepanelen kopen bij New Power v.a. €549,-

Geen idee wat het beste is voor jouw dak?
Wij helpen met je keuze

goedkope zonnepanelen
Newpower

Goedkope zonnepanelen kopen

Goedkope zonnepanelen kopen? Haal het beste uit zonne-energie zonder je budget te overschrijden! Met zonnepanelen van New Power voor kun je voordelig en duurzaam energie opwekken. Onze betaalbare zonnepanelen met stekker bieden geweldige prestaties en doen niet onder ten opzichte van standaard zonnepanelen. Zo verlaag je niet alleen je energierekening, maar draag je ook bij aan een groenere wereld. Bestel onze goedkope zonnepanelen direct online en bespaar al binnen 2 tot 4 weken op je energierekening.

goedkope zonnepanelen kopen

Onze zonnepanelen op een rij

Solo set

 

0% btw

Wing
Oost-West

0% btw

Wing
Achter elkaar

0% btw

zonnepanelen pakket goedkoop

Goedkope zonnepanelen sets

Wek eenvoudig zelf zonne-energie op met onze goedkope zonnepanelen sets. Elke zonnepanelen set van New Power bestaat uit twee zonnepanelen met stekker, één omvormer, montageonderdelen en de montagehandleiding. De zonnepanelen van New Power bevatten alle benodigde certificaten (TÜV, ISO en IEC) en behoren tot de allerbeste zonnepanelen op de markt. Dit komt allereerst doordat onze zonnepanelen gemaakt zijn van monokristalijn, maar ook doordat onze zonnepanelen aan twee kanten glas bevatten (glas-glas zonnepanelen). Hierdoor is de kans op beschadigingen zeer klein en kun je zeker zijn van een langere levensduur én hogere opbrengst.

Zonnepanelen in twee jaar terugverdiend!

Scroll naar rechts op mobiel

Aant. wattpiek per set (2 panelen) Correctiefactor in Nederland Gem. opbrengst per set per jaar Energieprijs per KwH Gem. opbrengst per jaar Gem. prijs per set Terugverdientijd
680Wp 0,85 578 KwH €0,80 €462,40 €710 1,54 jaar
740Wp 0,85 629 KwH €0,80 €503,20 €800 1,59 jaar
790Wp 0,85 671,5 KwH €0,80 €537,20 €995 1,85 jaar
800Wp 0,85 680 KwH €0,80 €544,00 €1032 1,90 jaar

Goedkoop zonnepanelen pakket

Profiteer van de voordelen van zonne-energie met onze voordelige zonnepanelen. Je kunt al zonne-energie opwekken met slechts één zonnepaneel. Maar wanneer je meerdere goedkope zonnepanelen set van New Power combineert, geniet je van extra veel voordeel door onze aantrekkelijke kortingen:

  • Ontvang 5% korting bij de aanschaf van 5 tot 9 goedkope zonnepanelen sets.
  • Ontvang 10% korting bij de aanschaf van 10 of meer zonnepaneelsets.
  • Wil je meer dan 10 sets zonnepanelen bestellen? Neem dan contact op voor een korting hoger dan 10%!

Je kunt kiezen uit de volgende zonnepanelen sets:

Ontdek welke set zonnepanelen geschikt is voor jou profiteer van de kracht van de zon!

Goedkope zonnepanelen doe het zelf

Wil je profiteren van de voordelen van zonne-energie, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Of kun je niet in één keer een hoog bedrag missen? Dan zijn de goedkope zonnepanelen van New Power de ideale oplossing. Met onze doe-het-zelf zonnepanelen kun je eenvoudig en snel aan de slag gaan met het opwekken van schone energie. Zo betaal je geen kosten voor een dure installateur. Je kunt onze zonnepanelen eenvoudig aan elkaar koppelen, waardoor je al kunt starten met besparen op je energierekening vanaf een los zonnepaneel of één set zonnepanelen. Doe de dak scan en ontdek hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen!

Eenvoudig besparen en zelf installeren

Al onze goedkope zonnepanelen sets leveren we standaard met micro-omvormer, netsnoer en alle benodigde montagematerialen en de montagehandleiding. In de handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je de plug and play zonnepanelen gemakkelijk zelf kunt plaatsen. Naast de handleiding kun je het stappenplan ook terugkijken in onze instructievideo. Voor maximale veiligheid raden we je aan om de zonnepanelen te installeren op een lege groep en maximaal 2600 Watt aan te sluiten, zo voorkom je brandgevaar. Door de eenvoudige installatie hoef je geen dure installateur in te huren én profiteer je binnen de kortste keren van groene energie.

Eenvoudig zelf
te installeren

zonnepaneel met stekker video

Veelgestelde vragen

Heeft de oriëntatie van de panelen invloed op het vermogen?2023-09-08T10:09:43+01:00

Ja, de oriëntatie van de panelen speelt belangrijke een rol in het vermogen dat ze kunnen opwekken. In de bijna alle gevallen is het ideaal om zonnepanelen op het zuiden te richten, omdat ze dan het meeste zonlicht opvangen. Maar ook op het oosten of westen kunnen ze nog steeds aanzienlijke hoeveelheden energie produceren. Welke oriëntatie het beste is in jouw situatie hangt ook af van je verbruik. Zo is je opbrengst met panelen op het oosten en westen meer verspreid over de hele dag, dan met panelen op het zuiden. Meer hierover lees je in op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set’.

Hoe lang gaan zonnepanelen van New Power mee?2023-09-08T10:09:23+01:00

De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Na verloop van tijd kan het vermogen van de panelen geleidelijk afnemen, maar ze blijven nog steeds energie opwekken. Bij New Power bieden we je een uitstekende garantie en service. Op al onze zonnepanelen bieden wij een performance garantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar

Wat is het verschil tussen Wattpiek (Wp) en kilowattuur (KWh)?2023-09-08T10:10:07+01:00

Wattpiek (Wp) is een eenheid die het maximale vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden aangeeft. Kilowattuur (KWh) is daarentegen een eenheid van energie en geeft aan hoeveel elektriciteit (kilowatt) een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt per uur (hour).

Wanneer stopt de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:32+01:00

Vanaf 2031 kan er niet meer gesaldeerd worden, het salderingspercentage is dan 0%. Het afbouwen van de salderingsregeling start vanaf 2025. Vanaf dan kun je ieder jaar minder energie salderen.

Wat is de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:45+01:00

De salderingsregeling is een stimuleringsmaatregel van de Rijksoverheid voor duurzame energie. Deze regeling zorgt ervoor dat als zonnepaneelhouders te veel stroom opwekken, ze deze stroom kunnen terugleveren aan het elektriciteitsnet. De hoeveelheid teruggeleverde stroom wordt verrekend door de energiemaatschappij met de stroom die ze afnemen van het net, wat resulteert in een lagere energierekening. Op dit moment kunnen zonnepaneelhouders 100% van hun opgewekte stroom salderen, wat betekent dat ze volledig worden gecompenseerd voor de teruggeleverde energie. Doordat zonnepanelen steeds betaalbaarder worden en de energieprijzen stijgen, stijgt ook het rendement voor de gebruiker en heeft de overheid besloten om vanaf 1 januari 2025 de salderingsregeling jaarlijks langzaam af te bouwen. Uiteindelijk zal de salderingsregeling in 2031 volledig worden beëindigd, waardoor het salderingspercentage op 0 komt en het niet meer mogelijk is om energie te salderen.

Titel

Ga naar de bovenkant