Goedkope zonnepanelen2024-02-21T18:09:22+01:00

Goedkope zonnepanelen

Goedkope zonnepanelen kopen bij New Power v.a. €399,-

Geen idee wat het beste is voor jouw dak?
Wij helpen met je keuze

goedkope zonnepanelen
Separator np Newpower

Goedkope zonnepanelen kopen

Goedkope zonnepanelen kopen? Haal het beste uit zonne-energie zonder je budget te overschrijden! Met zonnepanelen van New Power voor kun je voordelig en duurzaam energie opwekken. Onze betaalbare zonnepanelen met stekker bieden geweldige prestaties en doen niet onder ten opzichte van standaard zonnepanelen. Zo verlaag je niet alleen je energierekening, maar draag je ook bij aan een groenere wereld. Bestel onze goedkope zonnepanelen direct online en bespaar al binnen 2 tot 4 weken op je energierekening.

goedkope zonnepanelen kopen

Onze zonnepanelen op een rij

Solo set

 

0% btw

Wing
Oost-West

0% btw

Wing
Achter elkaar

0% btw

zonnepanelen pakket goedkoop

Goedkope zonnepanelen sets

Wek eenvoudig zelf zonne-energie op met onze goedkope zonnepanelen sets. Elke zonnepanelen set van New Power bestaat uit twee zonnepanelen met stekker, één omvormer, montageonderdelen en de montagehandleiding. De zonnepanelen van New Power bevatten alle benodigde certificaten (TÜV, ISO en IEC) en behoren tot de allerbeste zonnepanelen op de markt. Dit komt allereerst doordat onze zonnepanelen gemaakt zijn van monokristalijn, maar ook doordat onze zonnepanelen aan twee kanten glas bevatten (glas-glas zonnepanelen). Hierdoor is de kans op beschadigingen zeer klein en kun je zeker zijn van een langere levensduur én hogere opbrengst.

Zonnepanelen in twee jaar terugverdiend!

Scroll naar rechts op mobiel

Aant. wattpiek per set (2 panelen) Correctiefactor in Nederland Gem. opbrengst per set per jaar Energieprijs per KwH Gem. opbrengst per jaar Gem. prijs per set Terugverdientijd
680Wp 0,85 578 KwH €0,80 €462,40 €710 1,54 jaar
740Wp 0,85 629 KwH €0,80 €503,20 €800 1,59 jaar
790Wp 0,85 671,5 KwH €0,80 €537,20 €995 1,85 jaar
800Wp 0,85 680 KwH €0,80 €544,00 €1032 1,90 jaar

Goedkoop zonnepanelen pakket

Profiteer van de voordelen van zonne-energie met onze voordelige zonnepanelen. Je kunt al zonne-energie opwekken met slechts één zonnepaneel. Maar wanneer je meerdere goedkope zonnepanelen set van New Power combineert, geniet je van extra veel voordeel door onze aantrekkelijke kortingen:

  • Ontvang 5% korting bij de aanschaf van 5 tot 9 goedkope zonnepanelen sets.
  • Ontvang 10% korting bij de aanschaf van 10 of meer zonnepaneelsets.
  • Wil je meer dan 10 sets zonnepanelen bestellen? Neem dan contact op voor een korting hoger dan 10%!

Je kunt kiezen uit de volgende zonnepanelen sets:

Ontdek welke set zonnepanelen geschikt is voor jou profiteer van de kracht van de zon!

Goedkope zonnepanelen doe het zelf

Wil je profiteren van de voordelen van zonne-energie, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Of kun je niet in één keer een hoog bedrag missen? Dan zijn de goedkope zonnepanelen van New Power de ideale oplossing. Met onze doe-het-zelf zonnepanelen kun je eenvoudig en snel aan de slag gaan met het opwekken van schone energie. Zo betaal je geen kosten voor een dure installateur. Je kunt onze zonnepanelen eenvoudig aan elkaar koppelen, waardoor je al kunt starten met besparen op je energierekening vanaf een los zonnepaneel of één set zonnepanelen. Doe de dak scan en ontdek hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen!

Eenvoudig besparen en zelf installeren

Al onze goedkope zonnepanelen sets leveren we standaard met micro-omvormer, netsnoer en alle benodigde montagematerialen en de montagehandleiding. In de handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je de plug and play zonnepanelen gemakkelijk zelf kunt plaatsen. Naast de handleiding kun je het stappenplan ook terugkijken in onze instructievideo. Voor maximale veiligheid raden we je aan om de zonnepanelen te installeren op een lege groep en maximaal 2600 Watt aan te sluiten, zo voorkom je brandgevaar. Door de eenvoudige installatie hoef je geen dure installateur in te huren én profiteer je binnen de kortste keren van groene energie.

Eenvoudig zelf
te installeren

zonnepaneel met stekker video

Veelgestelde vragen

Wat is de garantie op de zonnepanelen?2023-12-22T12:00:38+01:00

Op onze zonnepanelen zit 25 jaar performance garantie en 10 jaar productgarantie.

Zijn de sets eenvoudig te installeren?2023-12-22T11:59:58+01:00

Bij elke set wordt een montage handleiding geleverd. De sets zijn eenvoudig zelf te installeren, zonder bijkomst van een installateur. Het duurt ongeveer 15 minuten per set.

In dit filmpje kunt u zien hoe alle NP Solar WING sets in elkaar worden gezet.

Klik hier voor handleiding AP Systems DS3L omvormer Microinverter DS3-L handleiding

Klik hier voor handleiding AP systems Wifi meter  APSystems ECU-R Monitoring Systems gebruiksaanwijzing

Klik hier voor handleiding NPE WVC 600 micro-omvormer; NPE 600W Manual 1230125

Bekijk onderstaande video om te zien hoe eenvoudig je de sets kun installeren.

Heeft de oriëntatie van de panelen invloed op het vermogen?2023-09-08T10:09:43+01:00

Ja, de oriëntatie van de panelen speelt belangrijke een rol in het vermogen dat ze kunnen opwekken. In de bijna alle gevallen is het ideaal om zonnepanelen op het zuiden te richten, omdat ze dan het meeste zonlicht opvangen. Maar ook op het oosten of westen kunnen ze nog steeds aanzienlijke hoeveelheden energie produceren. Welke oriëntatie het beste is in jouw situatie hangt ook af van je verbruik. Zo is je opbrengst met panelen op het oosten en westen meer verspreid over de hele dag, dan met panelen op het zuiden. Meer hierover lees je in op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set’.

Hoe lang gaan zonnepanelen van New Power mee?2023-09-08T10:09:23+01:00

De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Na verloop van tijd kan het vermogen van de panelen geleidelijk afnemen, maar ze blijven nog steeds energie opwekken. Bij New Power bieden we je een uitstekende garantie en service. Op al onze zonnepanelen bieden wij een performance garantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar

Wat is het verschil tussen Wattpiek (Wp) en kilowattuur (KWh)?2023-09-08T10:10:07+01:00

Wattpiek (Wp) is een eenheid die het maximale vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden aangeeft. Kilowattuur (KWh) is daarentegen een eenheid van energie en geeft aan hoeveel elektriciteit (kilowatt) een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt per uur (hour).

Titel

Ga naar de bovenkant