Hoe werkt het?

Installeren van de Home Solar Set

Zowel de Home Solar Set Portrait als de Home Solar Set Landscape zijn beide zeer eenvoudig zelf, zónder installateur, op te zetten. Beide onderstellen hebben geen uitgebreide installatie instructies nodig en wijst het opzetten zich bijna vanzelf.

Kijk verder op deze pagina voor instructies en informatie over het installeren

Home Solar Set Portrait

Het onderstel van de Portrait opstelling is speciaal ontworpen voor Newpower en is gepatenteerd en voldoet aan alle noodzakelijke veiligheids- en kwaliteitseisen.

In deze instructiefilm is te zien hoe de set eenvoudig binnen 10 min is opgesteld en u meteen kan beginnen met het opwekken van zonne-energie

Home Solar Set Landscape

Het onderstel van de Landscape opstelling is het ESDEC Flatfix Fusion onderstel. Dit is hét modulaire en flexibele montagesysteem voor zonnepanelen op middelgrote en kleinere platte daken. Door het modulaire karakter kan er voor ieder dak een specifieke opstelling gerealiseerd worden. de hoek van de panelen in deze opstelling is 13 graden. U kan deze set in verschillende landscape-opstellingen plaatsen:

  • naast elkaar
  • oost-west
  • achter elkaar

De verschillende componenten van het modulaire kliksysteem maken het mogelijk om flexibele rijlengtes te installeren. Hierdoor is het mogelijk om een dakspecifieke opstelling te bouwen en bijvoorbeeld om obstakels heen te bouwen.

In deze instructiefilm is te zien hoe eenvoudig het systeem werkt en dus makkelijk zelf geplaatst kan worden

Opstellingen Landscape