September actie:

  • Levertijd verkort naar 2-4 weken
Newpower
Plug en play zonnepanelen2023-06-30T08:38:52+01:00

Plug en play zonnepanelen

Lees alles over plug en play zonnepanelen van New Power of bestel direct in onze webshop.

Welke plug & play panelen voor jouw dak?

Wij helpen met je keuze

plug en play zonnepanelen staand
plug and play zonnepanelen liggend

Plug en play zonnepanelen kopen

Wing
Naast elkaar

0% btw

Wing
Oost-West

0% btw

Wing
Achter elkaar

0% btw

Besparen met plug & play zonnepanelen

Wil jij ook besparen op energiekosten? Zonnepanelen zijn in veel gevallen de perfecte uitkomst. Met plug and play zonnepanelen van New Power kan iedereen met een plat dak of tuin eenvoudig én veilig zelf zonnepanelen plaatsen. De zonnepanelen aansluiten doe je simpelweg via een stekker in het stopcontact. Wij hebben onze plug en play zonnepanelen speciaal ontwikkeld voor iedereen die goedkoop, snel en vooral eenvoudig wil besparen op energiekosten. Ook als je geen groot dak hebt kun je met plug en play zonnepanelen profiteren van zonne-energie! Plaats de NP HOME SOLAR SET bijvoorbeeld op je schuurdak, carport, dak van je serre of een ander plat dak. Zo profiteer je van de kracht van de zon, zonder dure installatiekosten.

plug en play zonnepanelen kopen

Plug and play panelen in 2 jaar terugverdienen

Scroll naar rechts op mobiel

Aant. wattpiek per set (2 panelen) Correctiefactor in Nederland Gem. opbrengst per set per jaar Energieprijs per KwH Gem. opbrengst per jaar Gem. prijs per set Terugverdientijd
680Wp 0,85 578 KwH €0,80 €462,40 €710 1,54 jaar
740Wp 0,85 629 KwH €0,80 €503,20 €800 1,59 jaar
790Wp 0,85 671,5 KwH €0,80 €537,20 €995 1,85 jaar
800Wp 0,85 680 KwH €0,80 €544,00 €1032 1,90 jaar

Zonnepanelen plug en play sets

New Power biedt verschillende plug and play zonnepanelen sets aan. Elk plug & play pakket zonnepanelen van New Power bestaat uit: twee zonnepanelen, één micro-omvormer, installatiemateriaal naar keuze van o.a. ESDEC Flat Fix Fusion en alle benodigde kabels. Je kunt starten met één set of meerdere plug en play zonnepanelen sets aan elkaar koppelen. We verkopen vijf verschillende soorten plug en play zonnepanelen sets:

Interesse in onze plug and play zonnepanelen? Bekijk ons aanbod zonnepanelen via de onderstaande button of lees verder over hoe zonne-energie opwekken met plug & play zonnepanelen werkt.

Plug en play zonnepanelen bestellen

Bestel plug and play zonnepanelen van Newpower en wij doen er alles aan om binnen 2-6 weken de bestelling te bezorgen. Het is onze missie om het voor iedereen de aanschaf van zonnepanelen toegankelijk te maken. En zo meer te besparen en een steentje bij te dragen aan een duurzamer leven. Een Solar Plug and Play zonnepaneel plaats je op een plat dak of in de tuin. Let bij daken op dat een set rond de 70 kilo weegt. Plaats niet te veel gewicht op daken om scheuren en lekkages te voorkomen. Het aansluiten van de zonnepanelen stap-voor-stap:

  • Plug & play set openen en uitpakken;

  • Opzetten van 2 panelen met materiaal uit de plug & play set

  • Aansluiten met een stekker in het stopcontact en de panelen zijn geïnstalleerd!

plug and play zonnepanelen kopen
plug en play zonnepaneel kopen

Hoe werkt een plug and play zonnepaneel?

Plug and play zonnepanelen oftewel zonnepanelen op stopcontact installeer je met gemak. Maar hoe werkt het? Wij leggen het uit! Allereerst installeer je de plug en play zonnepanelen eenvoudig zelf met een duidelijke handleiding. Nadat de installatie is voltooid, zijn de zonnepanelen klaar om zonlicht op te vangen. De zonnecellen zetten het zonlicht om in zonne-energie. De bijgeleverde micro-omvormer stuurt de opgewekte stroom vervolgens naar het stopcontact. Vanaf het stopcontact wordt de stroom doorgestuurd naar de meter in de meterkast. Hierdoor wordt de meter als het ware teruggedraaid. De energiemaatschappij waar je bent aangesloten berekent (sinds de komst van de slimme meter) continu hoeveel energie je hebt verbruikt, en hoeveel energie je hebt teruggeleverd aan het net en verrekend dit met elkaar. Dit is proces is volledig veilig, zolang er niet meer dan 3600 Watt op een lege groep is aangesloten. Check dus altijd of je nog meer apparaten op een groep hebt aangesloten.

Eenvoudig zelf
te installeren

play img Newpower

Vragen over plug and play zonnepanelen

Heeft de oriëntatie van de panelen invloed op het vermogen?2023-09-08T10:09:43+01:00

Ja, de oriëntatie van de panelen speelt belangrijke een rol in het vermogen dat ze kunnen opwekken. In de bijna alle gevallen is het ideaal om zonnepanelen op het zuiden te richten, omdat ze dan het meeste zonlicht opvangen. Maar ook op het oosten of westen kunnen ze nog steeds aanzienlijke hoeveelheden energie produceren. Welke oriëntatie het beste is in jouw situatie hangt ook af van je verbruik. Zo is je opbrengst met panelen op het oosten en westen meer verspreid over de hele dag, dan met panelen op het zuiden. Meer hierover lees je in op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set’.

Hoe lang gaan zonnepanelen van New Power mee?2023-09-08T10:09:23+01:00

De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Na verloop van tijd kan het vermogen van de panelen geleidelijk afnemen, maar ze blijven nog steeds energie opwekken. Bij New Power bieden we je een uitstekende garantie en service. Op al onze zonnepanelen bieden wij een performance garantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar

Wat is het verschil tussen Wattpiek (Wp) en kilowattuur (KWh)?2023-09-08T10:10:07+01:00

Wattpiek (Wp) is een eenheid die het maximale vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden aangeeft. Kilowattuur (KWh) is daarentegen een eenheid van energie en geeft aan hoeveel elektriciteit (kilowatt) een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt per uur (hour).

Wanneer stopt de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:32+01:00

Vanaf 2031 kan er niet meer gesaldeerd worden, het salderingspercentage is dan 0%. Het afbouwen van de salderingsregeling start vanaf 2025. Vanaf dan kun je ieder jaar minder energie salderen.

Wat is de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:45+01:00

De salderingsregeling is een stimuleringsmaatregel van de Rijksoverheid voor duurzame energie. Deze regeling zorgt ervoor dat als zonnepaneelhouders te veel stroom opwekken, ze deze stroom kunnen terugleveren aan het elektriciteitsnet. De hoeveelheid teruggeleverde stroom wordt verrekend door de energiemaatschappij met de stroom die ze afnemen van het net, wat resulteert in een lagere energierekening. Op dit moment kunnen zonnepaneelhouders 100% van hun opgewekte stroom salderen, wat betekent dat ze volledig worden gecompenseerd voor de teruggeleverde energie. Doordat zonnepanelen steeds betaalbaarder worden en de energieprijzen stijgen, stijgt ook het rendement voor de gebruiker en heeft de overheid besloten om vanaf 1 januari 2025 de salderingsregeling jaarlijks langzaam af te bouwen. Uiteindelijk zal de salderingsregeling in 2031 volledig worden beëindigd, waardoor het salderingspercentage op 0 komt en het niet meer mogelijk is om energie te salderen.

Kies een opstelling

Goedkope plug and play zonnepanelen

Profiteer van zonne-energie met onze betaalbare plug play zonnepanelen. Zonne-energie opwekken kan al vanaf één plug and play zonnepaneel, maar wanneer je meerdere plug and play zonnepanelen sets van New Power combineert, ontvang je een mooie staffelkorting:

  • 5% korting bij aankoop van 5 t/m 9 plug en play zonnepanelen sets
  • 10% korting bij aankoop van 10 of meer plug en play zonnepanelen sets
  • Meer dan 10 sets zonnepanelen bestellen? Neem contact met ons op!

Komen jouw plug and play zonnepanelen er al aan? Laat het zonlicht maar komen en bespaar! Een leuk feitje: zonnepanelen zitten niet vast aan je dak, hierdoor kan je ze bij een verhuizing meenemen. Onze keuze? By far de beste zonnepanelen van 2023.

Titel

Ga naar de bovenkant