Plug en play zonnepanelen2024-06-06T10:52:28+01:00

Plug en play zonnepanelen

Lees alles over plug en play zonnepanelen van New Power of bestel direct in onze webshop.

Welke plug & play panelen voor jouw dak?

Wij helpen met je keuze

plug en play zonnepanelen staand
plug and play zonnepanelen liggend

Besparen met plug & play zonnepanelen

Wil jij ook besparen op energiekosten? Zonnepanelen zijn in veel gevallen de perfecte uitkomst. Met plug and play zonnepanelen van New Power kan iedereen met een plat dak of tuin eenvoudig én veilig zelf zonnepanelen plaatsen. De zonnepanelen aansluiten doe je simpelweg via een stekker in het stopcontact. Wij hebben onze plug en play zonnepanelen speciaal ontwikkeld voor iedereen die goedkoop, snel en vooral eenvoudig wil besparen op energiekosten. Ook als je geen groot dak hebt kun je met plug en play zonnepanelen profiteren van zonne-energie! Plaats de NP HOME SOLAR SET bijvoorbeeld op je schuurdak, carport, dak van je serre of een ander plat dak. Zo profiteer je van de kracht van de zon, zonder dure installatiekosten.

plug en play zonnepanelen kopen

Home Solar Set

Naast elkaar

Nu 17% korting op premium set met 920 Wp

€ 579,00

 • Zuid opstelling

 • ESDEC for HOME

 • Afmeting: 120cm x 360cm

 • Keuze uit twee omvormers

Home Solar Set

Oost-West

Nu 17% korting op premium set met 920 Wp

€ 579,00

 • Oost-west opstelling

 • ESDEC for HOME

 • Afmeting: 220cm x 185cm

 • keuze uit twee omvormers

Home Solar Set

Achter elkaar

Nu 17% korting op premium set met 920 Wp

€ 579,00

 • Zuid opstelling

 • ESDEC for HOME

 • Afmeting: 270cm x 185cm

 • Keuze uit twee omvormers

Home Solar Set

Portrait

Nu 17% korting op premium set met 920 Wp

€ 579,00

 • Zuid opstelling

 • ESDEC for HOME zwart

 • Afmeting: 190cm x 245cm

 • Keuze uit twee omvormers

Zonnepanelen plug en play sets

New Power biedt verschillende plug and play zonnepanelen sets aan. Elk plug & play pakket zonnepanelen van New Power bestaat uit: twee zonnepanelen, één micro-omvormer, installatiemateriaal naar keuze van o.a. ESDEC Flat Fix Fusion en alle benodigde kabels. Je kunt starten met één set of meerdere plug en play zonnepanelen sets aan elkaar koppelen. We verkopen vijf verschillende soorten plug en play zonnepanelen sets:

Interesse in onze plug and play zonnepanelen? Bekijk ons aanbod zonnepanelen via de onderstaande button of lees verder over hoe zonne-energie opwekken met plug & play zonnepanelen werkt.

Plug en play zonnepanelen bestellen

Bestel plug and play zonnepanelen van Newpower en wij doen er alles aan om binnen 2-4 weken de bestelling te bezorgen. Het is onze missie om het voor iedereen de aanschaf van zonnepanelen toegankelijk te maken. En zo meer te besparen en een steentje bij te dragen aan een duurzamer leven. Een Plug and Play zonnepaneel plaats je op een plat dak of in de tuin. Let bij daken op dat een set rond de 70 kilo weegt. Plaats niet te veel gewicht op daken om scheuren en lekkages te voorkomen. Het aansluiten van de zonnepanelen stap-voor-stap:

 • Plug & play set openen en uitpakken;

 • Opzetten van 2 panelen met materiaal uit de plug & play set

 • Aansluiten met een stekker in het stopcontact en de panelen zijn geïnstalleerd!

plug and play zonnepanelen kopen
plug en play zonnepaneel kopen

Hoe werkt een plug and play zonnepaneel?

Plug and play zonnepanelen oftewel zonnepanelen op stopcontact installeer je met gemak. Maar hoe werkt het? Wij leggen het uit! Allereerst installeer je de plug en play zonnepanelen eenvoudig zelf met een duidelijke handleiding. Nadat de installatie is voltooid, zijn de zonnepanelen klaar om zonlicht op te vangen. De zonnecellen zetten het zonlicht om in zonne-energie. De bijgeleverde micro-omvormer stuurt de opgewekte stroom vervolgens naar het stopcontact. Vanaf het stopcontact wordt de stroom doorgestuurd naar de meter in de meterkast. Hierdoor wordt de meter als het ware teruggedraaid. De energiemaatschappij waar je bent aangesloten berekent (sinds de komst van de slimme meter) continu hoeveel energie je hebt verbruikt, en hoeveel energie je hebt teruggeleverd aan het net en verrekend dit met elkaar. Dit is proces is volledig veilig, zolang er niet meer dan 3600 Watt op een lege groep is aangesloten. Check dus altijd of je nog meer apparaten op een groep hebt aangesloten.

Eenvoudig zelf
te installeren

play img Newpower

Vragen over plug and play zonnepanelen

Wat is de garantie op de zonnepanelen?2023-12-22T12:00:38+01:00

Op onze zonnepanelen zit 25 jaar performance garantie en 10 jaar productgarantie.

Zijn de sets eenvoudig te installeren?2024-06-18T13:10:12+01:00

Bij elke set wordt een montage handleiding geleverd. De sets zijn eenvoudig zelf te installeren, zonder bijkomst van een installateur. Het duurt ongeveer 15 minuten per set.

Voor installatie van het ESDEC FLat Fix Fusion montage systeem kan je eenvoudig de handleiding van ESDEC volgen: landscape en portrait 

Klik hier voor handleiding AP Systems Micro omvormer 

Klik hier voor handleiding AP systems Wifi meter APSystems ECU-R Monitoring Systems gebruiksaanwijzing

Bekijk onderstaande video om te zien hoe eenvoudig je de sets kun installeren.

Heeft de oriëntatie van de panelen invloed op het vermogen?2023-09-08T10:09:43+01:00

Ja, de oriëntatie van de panelen speelt belangrijke een rol in het vermogen dat ze kunnen opwekken. In de bijna alle gevallen is het ideaal om zonnepanelen op het zuiden te richten, omdat ze dan het meeste zonlicht opvangen. Maar ook op het oosten of westen kunnen ze nog steeds aanzienlijke hoeveelheden energie produceren. Welke oriëntatie het beste is in jouw situatie hangt ook af van je verbruik. Zo is je opbrengst met panelen op het oosten en westen meer verspreid over de hele dag, dan met panelen op het zuiden. Meer hierover lees je in op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set’.

Hoe lang gaan zonnepanelen van New Power mee?2023-09-08T10:09:23+01:00

De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Na verloop van tijd kan het vermogen van de panelen geleidelijk afnemen, maar ze blijven nog steeds energie opwekken. Bij New Power bieden we je een uitstekende garantie en service. Op al onze zonnepanelen bieden wij een performance garantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar

Wat is het verschil tussen Wattpiek (Wp) en kilowattuur (KWh)?2023-09-08T10:10:07+01:00

Wattpiek (Wp) is een eenheid die het maximale vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden aangeeft. Kilowattuur (KWh) is daarentegen een eenheid van energie en geeft aan hoeveel elektriciteit (kilowatt) een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt per uur (hour).

Kies een opstelling

zonnepanelen op dak tuinhuis

Goedkope plug and play zonnepanelen

Profiteer van zonne-energie met onze betaalbare plug play zonnepanelen. Zonne-energie opwekken kan al vanaf één plug and play zonnepaneel, maar wanneer je meerdere plug and play zonnepanelen sets van New Power combineert, ontvang je een mooie staffelkorting:

 • 5% korting bij aankoop van vanaf 3 plug en play zonnepanelen sets
 • 10% korting bij aankoop vanaf 5 plug en play zonnepanelen sets
 • Meer dan 10 sets zonnepanelen bestellen? Neem contact met ons op!

Komen jouw plug and play zonnepanelen er al aan? Laat het zonlicht maar komen en bespaar! Een leuk feitje: zonnepanelen zitten niet vast aan je dak, hierdoor kan je ze bij een verhuizing meenemen. Onze keuze? By far de beste zonnepanelen van 2024.

Ga naar de bovenkant