Newpower
Newpower
Plug and Play zonnepanelen2022-12-30T09:54:42+01:00

Plug and Play Zonnepanelen

Plug en play zonnepanelen set kopen?

Geen idee idee wat het beste is voor jouw dak?

Wij helpen met je keuze

plug and play zonnepanelen
plug and play zonnepanelen liggend
Newpower

Plug en play zonnepanelen kopen

Ben jij ook op zoek naar energiekosten besparing? Zonnepanelen bieden dan de uitkomst! Newpower heeft een Plug & Play zonnepanelen set gecreëerd speciaal voor mensen die kleinschalig zonnepanelen willen aanschaffen; de zogenaamde NP SOLAR SET. Deze zonnepanelen set kan heel eenvoudig en veilig zelf op elk plat dak of in uw tuin geplaatst worden en wordt aangesloten met een stekker in het stopcontact. Denk bijvoorbeeld aan het dak van een schuurtje, carport, serre dak of ander plat dak waar u makkelijk bij kan. Dus geen dure installatiekosten nodig!

plug and play zonnepanelen kopen

Plug and play panelen in 2 jaar terugverdienen

Scroll naar rechts op mobiel

Aant. wattpiek per set (2 panelen) Correctiefactor in Nederland Gem. opbrengst per set per jaar Energieprijs per KwH Gem. opbrengst per jaar Gem. prijs per set Terugverdientijd
680Wp 0,85 578 KwH €0,80 €462,40 €710 1,54 jaar
740Wp 0,85 629 KwH €0,80 €503,20 €800 1,59 jaar
790Wp 0,85 671,5 KwH €0,80 €537,20 €995 1,85 jaar
800Wp 0,85 680 KwH €0,80 €544,00 €1032 1,90 jaar
plug and play zonnepanelen

Zonnepanelen plug and play

De plug & play zonnepanelen pakket bestaat uit 2 zonnepanelen, 1 micro-omvormer, installatiemateriaal naar keuze van oa. ESDEC Flat Fix Fusion en alle noodzakelijke kabels e.d. U kan beginnen met 1 sets maar ook meer sets makkelijk aan elkaar koppelen.

Newpower verkoopt 4 soorten sets, de wing achter elkaar set, de wing oost-west set, de wing naast elkaar set en de portrait set.

Plug and play zonnepanelen iets voor jou? Lees snel verder hoe het opwekken van energie via zonnepanelen werkt.

Plug en play zonnepanelen bestellen

Bestel plug and play zonnepanelen van Newpower en wij doen er alles aan om binnen 4-6 weken de bestelling te bezorgen. Het is onze missie om het voor iedereen de aanschaf van zonnepanelen toegankelijk te maken. En zo meer te besparen en een steentje bij te dragen aan een duurzamer leven. Een Solar Plug and Play zonnepaneel plaats je op een plat dak of in de tuin. Let bij daken op dat een set rond de 70 kilo weeg. Plaats niet te veel gewicht op daken om scheuren en lekkages te voorkomen. Het aansluiten van de zonnepanelen stap-voor-stap:

  • Plug & play set openen en uitpakken;

  • Opzetten van 2 panelen met materiaal uit de plug & play set

  • Aansluiten met een stekker in het stopcontact en de panelen zijn geïnstalleerd!

plug and play zonnepanelen kopen
plug en play zonnepaneel kopen

Hoe werkt een plug and play zonnepaneel?

Plug and play zonnepanelen oftewel zonnepanelen op stopcontact installeer je met gemak. Maar hoe werkt het? En hoe zetten de panelen de zon in stroom om? Na het plaatsen zijn de zonnecellen in de panelen klaar om zon op te vangen. Dit zijn de cellen die het zonlicht in stroom omzetten. De bijgeleverde micro-omvormer zorgt ervoor dat de stroom naar het stopcontact gaat. Vanaf het stopcontact komt de stroom in de meterkast terecht. Doordat de zonnepanelen stroom direct terug leveren in de meterkast, wordt er aan het einde van het jaar door de energiemaatschappijen een verrekening gemaakt hoeveel energie er is verbruikt en hoeveel energie er is opgewekt. Dit is volledig veilig, zolang er niet meer dan 3600 Watt op een lege groep is aangesloten. Newpower beschikt over certificaten voor de plug and play zonnepanelen. Dit garandeert de veiligheid.

Eenvoudig zelf
te installeren

play img Newpower

Vragen over plug and play zonnepanelen

Hoeveel stopcontacten heb ik nodig?2022-06-09T13:36:39+01:00

De Home Solar Set wordt aangesloten met een stekker in het stopcontact. Als u meerdere sets op 1 dak wil plaatsen, dan kan u de sets aan elkaar verbinden. Onze micro-omvormer heeft een vaste doorluskabel waarmee u sets aan elkaar kan verbinden. Uiteindelijk gaat er dan nog steeds 1 stekker naar het stopcontact. Let wel op dat er maximaal 3600 Wp op 1 lege groep aangesloten kan worden. Meer sets kan natuurlijk altijd maar dan zijn er meer stopcontacten en groepen nodig.

Is mijn dak stevig genoeg?2022-06-15T08:12:44+01:00

De set weegt exclusief ballast en inclusief panelen ongeveer 40 kilo. Elke set heeft daarnaast ballast nodig. De hoeveelheid ballast is afhankelijk van de hoogte van uw dak en waar u woont. Lees goed de manuals zodat u de juiste hoeveelheid ballast op uw set legt

Verkopen jullie ook een set met 1 of 3 panelen?2022-05-11T13:22:52+01:00

Onze plug en play zonnepanelen set bevat een micro-omvormer die geschikt is voor 2 zonnepanelen. Daarom is onze set een duo product; 2 panelen en 1 omvormer en verkopen we geen set voor 1 of 3 panelen.

Waar kan ik mijn BTW terugvragen?2022-05-03T15:00:20+01:00

Op de website van de belastingdienst kunt u eenvoudig de door u betaalde BTW terugvragen met de factuur die u van ons ontvangt.

Hoeveel ballast moet ik leggen?2022-05-03T14:57:32+01:00

Om garant te staan dat ons product bestand is tegen alle weersomstandigheden adviseren wij in totaal maximaal 30 kilo op elke installatiebeugel en 20 kilo in de ballastbak. Dit is de maximale ballast waarmee alle weersomstandigheden gedekt zijn. Vaak is deze maximale ballast niet nodig om deze extreme weersomstandigheden bij u minder voorkomen. Denk aan wind bij de kust. U kunt kijken waar u woont en wat er in uw regio wordt aangeraden qua ballast; bekijk dit overzicht voor meer informatie.

Kies een opstelling

Goedkope plug and play zonnepanelen

Zonne-energie opwekken kan met een set van 2 panelen, maar bij het plaatsen van meerdere sets heb je nog veel meer voordeel. Niet alleen door het opwekken van meer stroom, ook op de bestelling van de plug and play zonnepanelen introduceert Newpower de staffelkorting:

  • Bij een bestelling van 5 tot 9 sets 5% korting
  • Bij een bestelling van 10 sets of meer 10% korting

Komen jouw plug and play zonnepanelen er al aan? Laat het zonlicht maar komen en bespaar! Een leuk feitje: zonnepanelen zitten niet vast aan je dak, hierdoor kan je ze bij een verhuizing meenemen.

Titel

Go to Top