Newpower
Newpower
Plug and Play zonnepanelen2022-08-04T09:47:35+00:00

Plug and Play Zonnepanelen

Plug and play zonnepaneel systeem

Webshop
Contact

Geen idee idee wat het beste is voor jouw dak?

Wij helpen met je keuze

plug and play zonnepanelen
plug and play zonnepanelen liggend
Doe de scan
Newpower

Plug en play zonnepanelen kopen

Ben je op zoek naar energiebesparing? Plug and play zonnepanelen bieden uitkomst. Deze zonnepanelen van Newpower laten je ook duurzamer leven. Een investering die goed is voor de portemonnee en het milieu. Een plug & play zonnepanelen pakket bestaat uit 2 zonnepanelen en kan men zelf eenvoudig en veilig installeren. Newpower verkoopt 4 soorten sets, de wing achter elkaar set, de wing oost-west set, de wing naast elkaar set en de portrait set.

Plug and play zonnepanelen iets voor jou? Lees snel verder hoe het opwekken van energie via zonnepanelen werkt.

Webshop
plug and play zonnepanelen kopen

Solar Plug and Play zonnepaneel

Bestel plug and play zonnepanelen van Newpower en wij doen er alles aan om binnen 10 werkdagen de bestelling te bezorgen. Het is onze missie om het voor iedereen de aanschaf van zonnepanelen toegankelijk te maken. En zo meer te besparen en een steentje bij te dragen aan een duurzamer leven. Een Solar Plug and Play zonnepaneel plaats je op een plat dak of in de tuin. Let bij daken op dat een set rond de 70 kilo weeg. Plaats niet te veel gewicht op daken om scheuren en lekkages te voorkomen. Het aansluiten van de zonnepanelen stap-voor-stap:

  • Plug & play set openen en uitpakken

  • Opzetten van 2 panelen met materiaal uit de plug & play set

  • Aansluiten en de panelen zijn geïnstalleerd!

Webshop

Hoe werkt een plug and play zonnepaneel?

Plug and play zonnepanelen oftewel zonnepanelen op stopcontact installeer je met gemak. Maar hoe werkt het? En hoe zetten de panelen de zon in stroom om? Na het plaatsen zijn de zonnecellen in de panelen klaar om zon op te vangen. Dit zijn de cellen die het zonlicht in stroom omzetten. De bijgeleverde micro-omvormer zorgt ervoor dat de stroom naar het stopcontact gaat. Vanaf het stopcontact komt de stroom bij de aangesloten groep terecht. Apparaten die ook op deze groep zijn aangesloten, kunnen nu de opgewekte stroom gebruiken. Doordat de zonnepanelen stroom direct terug leveren in de meterkast, kunnen apparaten hier gebruik van maken. Dit is volledig veilig, zolang er niet meer dan 3600 Watt aan de groep in de meterkast wordt aangesloten. Newpower beschikt over certificaten voor de plug and play zonnepanelen. Dit garandeert de veiligheid.

Contact

Eenvoudig zelf
te installeren

Bekijk de instructievideo
play img Newpower

Vragen over plug and play zonnepanelen

Hoeveel stopcontacten heb ik nodig?2022-06-09T13:36:39+00:00

De Home Solar Set wordt aangesloten met een stekker in het stopcontact. Als u meerdere sets op 1 dak wil plaatsen, dan kan u de sets aan elkaar verbinden. Onze micro-omvormer heeft een vaste doorluskabel waarmee u sets aan elkaar kan verbinden. Uiteindelijk gaat er dan nog steeds 1 stekker naar het stopcontact. Let wel op dat er maximaal 3600 Wp op 1 lege groep aangesloten kan worden. Meer sets kan natuurlijk altijd maar dan zijn er meer stopcontacten en groepen nodig.

Is mijn dak stevig genoeg?2022-06-15T08:12:44+00:00

De set weegt exclusief ballast en inclusief panelen ongeveer 40 kilo. Elke set heeft daarnaast ballast nodig. De hoeveelheid ballast is afhankelijk van de hoogte van uw dak en waar u woont. Lees goed de manuals zodat u de juiste hoeveelheid ballast op uw set legt

Verkopen jullie ook een set met 1 of 3 panelen?2022-05-11T13:22:52+00:00

Onze plug en play zonnepanelen set bevat een micro-omvormer die geschikt is voor 2 zonnepanelen. Daarom is onze set een duo product; 2 panelen en 1 omvormer en verkopen we geen set voor 1 of 3 panelen.

Waar kan ik mijn BTW terugvragen?2022-05-03T15:00:20+00:00

Op de website van de belastingdienst kunt u eenvoudig de door u betaalde BTW terugvragen met de factuur die u van ons ontvangt.

Hoeveel ballast moet ik leggen?2022-05-03T14:57:32+00:00

Om garant te staan dat ons product bestand is tegen alle weersomstandigheden adviseren wij in totaal maximaal 30 kilo op elke installatiebeugel en 20 kilo in de ballastbak. Dit is de maximale ballast waarmee alle weersomstandigheden gedekt zijn. Vaak is deze maximale ballast niet nodig om deze extreme weersomstandigheden bij u minder voorkomen. Denk aan wind bij de kust. U kunt kijken waar u woont en wat er in uw regio wordt aangeraden qua ballast; bekijk dit overzicht voor meer informatie.

Kies een opstelling

Bekijk onze zonnepanelen

Goedkope plug and play zonnepanelen

Zonne-energie opwekken kan met een set van 2 panelen, maar bij het plaatsen van meerdere sets heb je nog veel meer voordeel. Niet alleen door het opwekken van meer stroom, ook op de bestelling van de plug and play zonnepanelen introduceert Newpower de staffelkorting:

  • Bij een bestelling van 2 tot 5 sets 5% korting
  • Bij een bestelling van 6 tot 10 sets 10% korting
  • Meer dan 10 sets bestellen? Neem contact met ons op

Komen jouw plug and play zonnepanelen er al aan? Laat het zonlicht maar komen en bespaar! Een leuk feitje: zonnepanelen zitten niet vast aan je dak, hierdoor kan je ze bij een verhuizing meenemen.

Title

Go to Top