NP Energy in het nieuws

Op 11 mei 2020 is er een artikel over NP Energy in het Solar Magazine verschenen.

Op 7 mei 2020 is er een Persbericht verzonden over NP Energy.

Persbericht: Zonne-energie opwekken is lucratiever dan ooit

En zonnepanelen installeren kan nu eenvoudig zelf
Zonne-energie opwekken is lucratiever dan ooit En zonnepanelen installeren kan nu eenvoudig zelf

Het zijn gunstige tijden voor mensen met zonnepanelen. De opbrengst van zonne-energie is in Nederland nog nooit zo hoog geweest als de afgelopen maanden. En dat komt goed uit, want nu we massaal thuis zijn gebruiken we veel energie.

NP Energy, een Zwitsers energiebedrijf, heeft een eenvoudige oplossing bedacht voor iedereen die ook zonne-energie wil opwekken. Het bedrijf lanceert een zonnepanelen-set die in een handomdraai zelf kan worden geïnstalleerd. Installateurs zijn dus overbodig en je kunt meteen starten met het opwekken van energie. Dat is goed voor het milieu en goed voor je portemonnee in deze crisistijd.

Doe-het-zelf pakket
Het gepatenteerde doe-het-zelf pakket maakt het mogelijk om eenvoudig zonne-energie op te wekken. De zonnepanelen-set is een getest product dat voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen en waar een jarenlange (product en performance) garantie op zit.

Iedereen met een plat dak of tuin, kan de zonnepanelen zelf installeren. Het enige wat je nodig hebt is een kleine investering in geld en een beetje tijd. Daarna kun je zonne-energie simpel en goedkoop opwekken.

Kosten
Een set van twee zonnepanelen, inclusief alles wat nodig is om de set te installeren, kost slechts 480 euro (inclusief btw). Daarmee zijn de investeringskosten laag en start het echte verdienen al na drie jaar in plaats van na tien jaar, zoals bij veel andere partijen het geval is.

De doe-het-zelf pakketten zijn vanaf vandaag online te bestellen via Np-energy.nl. Binnen een paar dagen na bestelling worden de sets thuis afgeleverd.

Hoe het werkt


Over NP Energy
New Power Energy is een snelgroeiende Zwitserse onderneming met toonaangevende producten in de industrie. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om zonne-energie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Kleinschalig, overzichtelijk, maar zeker nuttig: voor de wereld en je portemonnee.

Copyright © 2020 Persbericht.online. All rights reserved.