Over Newpower

Newpower

New Power Energy is een van oorsprong Zwitserse onderneming.

New Power Energy heeft niet alleen de slimme en toekomstgerichte NP Home Solar Set ontwikkeld, die op een ongecompliceerde en economische manier gratis en milieuvriendelijke zonne-energie beschikbaar stelt voor particuliere huishoudens.

Maar New Power Energy is ook actief in het kader van een internationaal bedrijfsnetwerk, vooral in de bouw van grootschalige fotovoltaïsche systemen, en ontwerpt en implementeert innovatieve energieprojecten voor veeleisende klanten in de industriële en technologische sectoren.

Uw NP Home Solar Set bevat daarom dezelfde uitgebreide en langdurige knowhow die ook in de grote zonne-energiecentrales van New Power Energy te vinden is – zodat uw persoonlijke investering in een milieuvriendelijke energietoekomst even modern, eenvoudig en economisch is. als mogelijk.

New Power Energy heeft de ambitie om het voor iedereen in de wereld mogelijk te maken om zonne-energie op te wekken en zo een bijdrage te kunnen leveren aan een verduurzaming van de maatschappij en de wereld.

Of je nou in een huurhuis woont, geen grote investering kan doen of een schuurtje of ruimte in je tuin hebt waar je panelen kan plaatsen: met de Newpower Home Solar Set kan iedereen eenvoudig beginnen met het opwekken van energie.

  • Eenvoudig
  • Betaalbaar
  • Kwaliteit

NP Energy in het nieuws  

Onze zonnepanelen

De producten van ons zijn getest en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Het onderstel is speciaal ontwikkeld en gepatenteerd voor zelf-installatie.

Wij zijn zo trots op de kwaliteit van onze panelen dat we 25 jaar performance garantie geven. Daarom worden zonnepanelen van Newpower wereldwijd op daken geïnstalleerd. Newpower heeft haar depot in Andelst van waaruit wij onze klanten beleveren in de gehele Benelux.