Bespaar kosten en kies voor duurzaam met een collectieve inkoop van zonnepanelen.

Collectieve zonnepanelen inkoop

Wil je samen met anderen profiteren van de voordelen van zonne-energie? Ontdek de mogelijkheden van collectieve inkoop van zonnepanelen. Bij New Power bieden we de optie om gezamenlijk zonnepanelen in te kopen, zodat je kunt profiteren van extra scherpe prijzen met onze staffelkorting en een eenvoudige installatie. Lees verder en ontdek hoe collectieve zonnepanelen inkoop jou en je collectief kunnen helpen om duurzame energie op te wekken.

collectief zonnepanelen inkopen

Collectieve zonnepanelen voor Vve’s

Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) biedt collectieve zonnepanelen inkoop een interessante mogelijkheid om gezamenlijk duurzame energie op te wekken. Door als VvE collectief zonnepanelen aan te schaffen, kunnen jullie de kosten delen en de voordelen van groene energie benutten. Bovendien kunnen jullie als VvE een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de energierekening verlagen. Ontdek hoe de goedkope zonnepanelen van New Power jullie VvE kan ondersteunen bij het realiseren van een collectief zonnepanelenproject.

zonnepanelen grote schaal inkopen collectief met buren foto

Collectieve zonnepanelen voordelen

Het gezamenlijk inkopen van zonnepanelen met stekker van New Power biedt diverse voordelen. Ten eerste leidt collectieve inkoop tot lagere prijzen per zonnepaneel, waardoor de investeringskosten voor individuele deelnemers lager zijn. Daarnaast kunnen jullie de zonnepanelen eenvoudig zelf installeren, waardoor jullie besparen op installatiekosten. Een ander voordeel van zonnepanelen aanschaffen bij New Power is dat onze glas glas zonnepanelen behoren tot de beste zonnepanelen van dit moment. Daarnaast hanteren wij zeer korte levertijden van zo’n 2 tot 4 weken – in tegenstelling tot onze concurrenten waar je soms zelfs maanden of jaren moet wachten. And last but not least, door deel te nemen aan een collectief zonnepanelenproject leveren jullie een concrete bijdrage aan een duurzame toekomst en een vermindering van de CO2-uitstoot.

Collectief aankopen met korting

Collectieve zonnepanelen kopen & zelf installeren

Wil je als collectief zelf de controle hebben over het inkopen en installeren van zonnepanelen? Zonnepanelen samen inkopen doe je met de plug and play zonnepanelen van New Power die je gemakkelijk zelf kunt installeren. We bieden je uitgebreid advies over hoe je de juiste zonnepanelen kiest en voor de installatie ontvang je een duidelijk stappenplan met handige instructievideo. Zo kunnen jullie als collectief eenvoudig zelfstandig aan de slag. Bekijk al onze zonnepanelen sets in de shop en profiteer van de voordelen van een collectieve inkoop zonnepanelen.

Ons aanbod zonnepanelen

Home solar set

Wing
Naast elkaar

0% btw

Home solar set

Wing
Oost-West

0% btw

Home solar set

Wing
Achter elkaar

0% btw

Home solar set

Portrait

0% btw

Home solar set

Mini

0% btw