September actie:

  • Levertijd verkort naar 2-4 weken
Newpower
Voordelen zonnepanelen2023-05-12T10:46:50+01:00

Voordelen van zonnepanelen

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen? Bekijk alle voordelen van zonnepanelen met een stekker.

Welke zonnepanelen kiezen?
Wij helpen met je keuze
plug en play zonnepanelen staand
plug and play zonnepanelen liggend

De voordelen van zonnepanelen plug en play

Het voordeel van de verplaatsbare zonnepanelen is dat je ze overal eenvoudig kunt installeren. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij een ingebouwde accu die continu stroom levert. Je kunt bij ons ook losse zonnepanelen bestellen. Het voordeel hiervan is dat je deze als extra zonnepanelen kunt toevoegen aan een al bestaande zonnepanelen set. Tenslotte bieden wij ook zonnepanelen voor platte daken aan, waarvan het voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van de helling van het oppervlak en de zonnepanelen hierdoor meer zonlicht opvangen.

welke voordelen zonnepanelen

Voordeel 1: besparen op de energierekening

Aan het einde van het jaar verrekenen de meeste energiemaatschappijen wat er verbruikt en terug geleverd is. Daardoor zijn de verbruikskosten lager én bespaar je op je energierekening. Bekijk hier wat je kunt besparen.

Scroll naar rechts op mobiel

Aant. wattpiek per set (2 panelen) Correctiefactor in Nederland Gem. opbrengst per set per jaar Energieprijs per KwH Gem. opbrengst per jaar Gem. prijs per set Terugverdientijd
680Wp 0,85 578 KwH €0,80 €462,40 €710 1,54 jaar
740Wp 0,85 629 KwH €0,80 €503,20 €800 1,59 jaar
790Wp 0,85 671,5 KwH €0,80 €537,20 €995 1,85 jaar
800Wp 0,85 680 KwH €0,80 €544,00 €1032 1,90 jaar

Hoe werken onze zonnepanelen?

Lees verder over onze panelen, werkwijze en aansluitingen.

voordelen zonnepanelen

Voordeel 2: Bijdragen aan een beter milieu

Eén van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen is dat je hiermee bijdraagt aan een beter milieu. Doordat er geen CO2 vrijkomt bij het opwekken van zonne-energie, verminder je namelijk de uitstoot van schadelijke broeikasgassen. Zo help je mee aan het redden van onze planeet.

Voordeel 3: Lage aanschafkosten

Wij bieden onze zonnepanelen aan tegen een zeer scherpe prijs en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk de tarieven in onze shop.

Voordeel 4: Makkelijk uit te breiden

Breid je zonnepanelen eenvoudig uit en kies voor maximale besparing. Uitbreiden van je zonnepanelen kan met een los zonnepaneel (SOLO) of een extra zonnepanelen set. Op iedere lege groep passen zo’n 5 zonnepanelen sets bestaande uit twee panelen.

Voordeel 5: Geen installatiekosten

Zonnepanelen van New Power kun je eenvoudig zelf plaatsen. Hierdoor betaal je dus geen montagekosten voor een installateur. Dit scheelt flink in de portemonnee!

Voordeel 6: Verplaatsbare zonnepanelen

Onze zonnepanelen zijn mobiel en kun je gemakkelijk verplaatsen: ideaal bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen.

Voordeel 7: Snelle levering

Wij hanteren korte levertijden. Vandaag besteld betekent binnen 2 tot 4 weken in huis.

Voordeel 8: 30 jaar garantie

Al onze zonnepanelen zijn vakkundig getest, voldoen aan wettelijke kwaliteitseisen met TÜV, IEC en ISO certificering. Daarnaast bieden we een jarenlange garantie op onze zonnepanelen. Zo ben je er zeker van dat je over zonnepanelen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding beschikt.

Voordeel 9: Past op ieder plat dak

Zonnepanelen van New Power zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen: zowel landscape als portrait. Zo bieden we altijd een zonnepanelen pakket wat volledig past bij jouw wensen en behoeften.

alle voordelen van zonnepanelen

Totaaloplossing

Alle benodigdheden zijn inbegrepen, je ontvangt dus één volledig zonnepanelen pakket, inclusief micro-omvormer, onderstel, montageonderdelen, netsnoer en montagehandleiding.

Profiteer van voordelen van zonnepanelen

Nu je voordelen van onze zonnepanelen kent, ben je vast benieuwd naar ons aanbod. Bekijk het volledige zonnepanelenaanbod van New Power in onze webshop, bestel vandaag nog en profiteer binnen 2 tot 4 weken van de voordelen van zonnepanelen met stekker.

Zonnepanelen voordelen zelf ervaren

Wing
Naast elkaar

0% btw

Wing
Oost-West

0% btw

Wing
Achter elkaar

0% btw

Vragen over de voordelen van zonnepanelen

Heeft de oriëntatie van de panelen invloed op het vermogen?2023-09-08T10:09:43+01:00

Ja, de oriëntatie van de panelen speelt belangrijke een rol in het vermogen dat ze kunnen opwekken. In de bijna alle gevallen is het ideaal om zonnepanelen op het zuiden te richten, omdat ze dan het meeste zonlicht opvangen. Maar ook op het oosten of westen kunnen ze nog steeds aanzienlijke hoeveelheden energie produceren. Welke oriëntatie het beste is in jouw situatie hangt ook af van je verbruik. Zo is je opbrengst met panelen op het oosten en westen meer verspreid over de hele dag, dan met panelen op het zuiden. Meer hierover lees je in op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set’.

Hoe lang gaan zonnepanelen van New Power mee?2023-09-08T10:09:23+01:00

De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Na verloop van tijd kan het vermogen van de panelen geleidelijk afnemen, maar ze blijven nog steeds energie opwekken. Bij New Power bieden we je een uitstekende garantie en service. Op al onze zonnepanelen bieden wij een performance garantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar

Wat is het verschil tussen Wattpiek (Wp) en kilowattuur (KWh)?2023-09-08T10:10:07+01:00

Wattpiek (Wp) is een eenheid die het maximale vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden aangeeft. Kilowattuur (KWh) is daarentegen een eenheid van energie en geeft aan hoeveel elektriciteit (kilowatt) een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt per uur (hour).

Wanneer stopt de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:32+01:00

Vanaf 2031 kan er niet meer gesaldeerd worden, het salderingspercentage is dan 0%. Het afbouwen van de salderingsregeling start vanaf 2025. Vanaf dan kun je ieder jaar minder energie salderen.

Wat is de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:45+01:00

De salderingsregeling is een stimuleringsmaatregel van de Rijksoverheid voor duurzame energie. Deze regeling zorgt ervoor dat als zonnepaneelhouders te veel stroom opwekken, ze deze stroom kunnen terugleveren aan het elektriciteitsnet. De hoeveelheid teruggeleverde stroom wordt verrekend door de energiemaatschappij met de stroom die ze afnemen van het net, wat resulteert in een lagere energierekening. Op dit moment kunnen zonnepaneelhouders 100% van hun opgewekte stroom salderen, wat betekent dat ze volledig worden gecompenseerd voor de teruggeleverde energie. Doordat zonnepanelen steeds betaalbaarder worden en de energieprijzen stijgen, stijgt ook het rendement voor de gebruiker en heeft de overheid besloten om vanaf 1 januari 2025 de salderingsregeling jaarlijks langzaam af te bouwen. Uiteindelijk zal de salderingsregeling in 2031 volledig worden beëindigd, waardoor het salderingspercentage op 0 komt en het niet meer mogelijk is om energie te salderen.

Eenvoudig zelf
te installeren

play img Newpower

Titel

Ga naar de bovenkant