Newpower
Newpower
Voordelen zonnepanelen2023-01-13T10:38:03+01:00

Voordelen van zonnepanelen

Ben je geïnteresseerd in de voordelen van onze zonnepanelen? Bij NP Energy vind je zonnepanelen voor de scherpste prijs op de markt. Daarnaast zijn ze ook eenvoudig zelf te installeren. Bekijk hieronder de voordelen van de door ons aangeboden zonnepanelen.

Geen idee idee wat het beste is voor jouw dak?

Wij helpen met je keuze

plug and play zonnepanelen
plug and play zonnepanelen liggend
Newpower

De voordelen van plug en play zonnepanelen

Je vindt bij ons gepatenteerde doe-het-zelf zonnepanelen voor de beste prijs. Zo is het voor jou mogelijk om zonnepanelen eenvoudig te plaatsen terwijl je er ook nog eens op de lange termijn mee verdient. Wanneer je de doe-het-zelf zonnepanelen bij ons bestelt, dan kies je voor zonnepanelen die vakkundig zijn getest, die voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen en beschikken over de juiste certificering. Op deze manier weet je zeker dat je over topkwaliteit zonnepanelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding beschikt.

Het voordeel van de verplaatsbare zonnepanelen is dat je ze overal eenvoudig kunt installeren. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij een ingebouwde accu die continu stroom levert. Je kunt bij ons ook losse zonnepanelen bestellen. Het voordeel hiervan is dat je deze als extra zonnepanelen kunt toevoegen aan een al bestaande set. Tenslotte bieden wij ook zonnepanelen voor platte daken aan, waarvan het voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van de helling van het oppervlak en de zonnepanelen hierdoor meer zonlicht opvangen.

voordelen zonnepanelen

Voordelen en stappen zonnepanelen

Nu je de voordelen van zonnepanelen met een stekker weet, ben je vast benieuwd hoe het werkt na de bestelling. Bekijk hier het stappenplan:

  • Je zonnepanelen doe-het-zelf pakket wordt binnen 5 werkdagen thuis geleverd.

  • Zet het pakket met een paar schroeven zelf in elkaar
  • Doe de stekker in het stopcontact en begin met verdienen. Een 2e of 3e set verbind je simpel aan elkaar met een kabel.

Eenvoudig zelf
te installeren

play img Newpower

Vragen over voordelen zonnepanelen

Hoeveel stopcontacten heb ik nodig?2022-06-09T13:36:39+01:00

De Home Solar Set wordt aangesloten met een stekker in het stopcontact. Als u meerdere sets op 1 dak wil plaatsen, dan kan u de sets aan elkaar verbinden. Onze micro-omvormer heeft een vaste doorluskabel waarmee u sets aan elkaar kan verbinden. Uiteindelijk gaat er dan nog steeds 1 stekker naar het stopcontact. Let wel op dat er maximaal 3600 Wp op 1 lege groep aangesloten kan worden. Meer sets kan natuurlijk altijd maar dan zijn er meer stopcontacten en groepen nodig.

Is mijn dak stevig genoeg?2022-06-15T08:12:44+01:00

De set weegt exclusief ballast en inclusief panelen ongeveer 40 kilo. Elke set heeft daarnaast ballast nodig. De hoeveelheid ballast is afhankelijk van de hoogte van uw dak en waar u woont. Lees goed de manuals zodat u de juiste hoeveelheid ballast op uw set legt

Verkopen jullie ook een set met 1 of 3 panelen?2022-05-11T13:22:52+01:00

Onze plug en play zonnepanelen set bevat een micro-omvormer die geschikt is voor 2 zonnepanelen. Daarom is onze set een duo product; 2 panelen en 1 omvormer en verkopen we geen set voor 1 of 3 panelen.

Waar kan ik mijn BTW terugvragen?2022-05-03T15:00:20+01:00

Op de website van de belastingdienst kunt u eenvoudig de door u betaalde BTW terugvragen met de factuur die u van ons ontvangt.

Hoeveel ballast moet ik leggen?2022-05-03T14:57:32+01:00

Om garant te staan dat ons product bestand is tegen alle weersomstandigheden adviseren wij in totaal maximaal 30 kilo op elke installatiebeugel en 20 kilo in de ballastbak. Dit is de maximale ballast waarmee alle weersomstandigheden gedekt zijn. Vaak is deze maximale ballast niet nodig om deze extreme weersomstandigheden bij u minder voorkomen. Denk aan wind bij de kust. U kunt kijken waar u woont en wat er in uw regio wordt aangeraden qua ballast; bekijk dit overzicht voor meer informatie.

Titel

Go to Top