Overweeg je zonnepanelen te plaatsen op je tuinhuis? Zonnepanelen op je tuinhuis is een uitstekende manier om je tuinhuis te transformeren tot een duurzame energiebron. Of je nu een klein houten tuinhuisje hebt of een robuuste blokhut, met de zonnepanelen van New Power kun je eenvoudig gebruikmaken van duurzame energie, ongeacht de grootte van jouw dak. In deze blog ontdek je de voordelen, mogelijkheden en tips voor het kiezen van de juiste zonnepanelen set voor jouw tuinhuis.

Waarom een blokhut of tuinhuis met zonnepanelen?

Een tuinhuis of blokhut met zonnepanelen is niet alleen een ecologisch verantwoorde keuze, maar biedt ook praktische voordelen. Met onze plug and play zonnepanelen op je tuinhuis kun je de opgewekte energie gebruiken voor verlichting, het opladen van gereedschap of zelfs voor het verwarmen van het tuinhuis. Zo wek je zelf groene stroom op en draag een steentje bij aan de verduurzaming van onze planeet.

zonnepanelen op tuinhuis achtertuin

Hoe kies ik de juiste zonnepanelen tuinhuis set van New Power?

Bij het kiezen van de juiste zonnepanelen set voor je tuinhuis, is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van het dak, de oriëntatie ten opzichte van de zon en eventuele schaduwplekken. New Power biedt zonnepanelen sets in verschillende opstellingen. Je kunt onze zonnepanelen sets gebruiken op zowel kleine tuinhuisjes als grote blokhutten. Onze sets zijn eenvoudig zelf te installeren en bieden een winstgevende energieoplossing voor jouw tuinhuis. Op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set van New Power?’ lees je alles over hoe je de juiste zonnepanelen set kiest! Kom je er niet uit? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een advies op maat!

zonnepanelen op dak tuinhuis

Gewicht zonnepanelen op tuinhuis

Een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het installeren van zonnepanelen op je tuinhuis is het gewicht. Een set weegt exclusief ballast 50 kilo. Elke zonnepanelen set van New Power heeft daarnaast een minimale ballast van 50 kilo nodig om bestendig te zijn tegen alle weersomstandigheden. Het is belangrijk om vooraf te controleren hoeveel gewicht jouw dak kan dragen. Zo voorkom je lekkages en scheuren in het dak. Win zo nodig advies in bij een specialist over of het dak van jouw tuinhuis sterk genoeg is voor zonnepanelen.

Home solar set

Wing
Naast elkaar

0% btw

Home solar set

Wing
Oost-West

0% btw

Home solar set

Wing
Achter elkaar

0% btw

Home solar set

Portrait

0% btw

Home solar set

Mini

0% btw

Verduurzamen met tuinhuis zonnepanelen dak

Met de juiste zonnepanelen set van New Power kun je jouw tuinhuis of blokhut transformeren tot een milieuvriendelijke energiebron. Onze zonnepanelen zijn met name geschikt voor een blokhut, schuur, tuinhuis met plat dak en kun je met onze handleiding gemakkelijk zelf installeren. Alle informatie over de installatie en de voorbereidingen die je hiervoor moet treffen vind je op de pagina ‘Hoe werkt het’. Heb jij een schuin dak en wil je graag ook profiteren van onze zonnepanelen met stekker, neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. Klaar om te besparen op je energierekening? Neem een kijkje in onze webshop en zet de stap naar een duurzamere toekomst met zonnepanelen op je tuinhuis! Tip: bij aankoop van 5 zonnepanelen sets of meer, profiteer je van onze staffelkorting!

Ik wil ook zonnepanelen op mijn tuinhuis!