Wat zijn de beste zonnepanelen?

Wil je zonnepanelen aanschaffen? Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je geen troep koopt. In dit artikel vertellen we je daarom alles over waarom zonnepanelen met stekker de beste zonnepanelen van 2024 zijn. Lees daarom gauw verder én ontdek waar goede zonnepanelen aan moeten voldoen en welke zonnepanelen het beste zijn voor jou.

portrait 1 1 Newpower
oost west Newpower
achter elkaar 1 Newpower
naast elkaar 1 Newpower

Welke zonnepanelen zijn er?

Op de markt zijn grofweg drie typen zonnepanelen te onderscheiden: monokristallijnen zonnepanelen, polykristallijnen zonnepanelen en dunne film zonnepanelen. Elk van deze soorten zonnecellen is op een unieke manier gemaakt en heeft een ander esthetisch uiterlijk. Hieronder leggen we uit wat de kenmerken zijn van elk type paneel.

Monokristalijn zonnepanelen

Is het oudste type paneel. Gemaakt van silicium en erg efficiënt in het omzetten van zonlicht naar elektriciteit. Dit type paneel is meestal duurder dan andere type panelen en kun je herkennen aan de zwarte kleur. Monokristalijn panelen zijn al geschikt voor kleine daken, doordat er weinig zonnepanelen nodig zijn om een hoog rendement te behalen.

Polykristallijn zonnepanelen

Polykristalijne zonnepanelen bestaan nog niet zo lang als monokristalijne zonnepanelen en zijn in opmars. Net als monokristalijne zonnepanelen zijn de zonnecellen van polykristalijne zonnepanelen gemaakt van silicium, alleen is de productiewijze net even anders. Je kunt een polykristalijn zonnepaneel herkennen aan zijn blauwe kleur. Ondanks dat polykristalijne zonnepanelen over het algemeen minder efficiënt zijn dan monokristalijne panelen, zijn ze nog steeds een populaire keuze vanwege hun betrouwbaarheid, langdurige prestaties en gunstigere prijskaartje.

Dunne film zonnepanelen

Dunne-film zonnepanelen zijn een type zonnepanelen dat gebruikmaakt van dunne lagen fotovoltaïsche materialen om zonne-energie om te zetten in elektriciteit. Elke type dunne-film zonnepaneel heeft zijn eigen unieke eigenschappen en productiemethoden. Het voordeel van deze panelen is dat ze flexibel zijn (ze kunnen dus buigen). Je kunt ze hierdoor op verschillende oppervlakken aanbrengen, waaronder gebogen of oneffen structuren. Over het algemeen hebben dunne-film zonnepanelen een lagere efficiëntie in vergelijking met monokristalijne zonnepanelen.

Bekijk onze zonnepanelen in de webshop

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Wanneer je onderzoek doet naar de beste zonnepanelen op de markt is efficiëntie een belangrijke factor. Doordat onze zonnepanelen vervaardigd zijn uit het hoogwaardige monokristalijn behoren ze tot de beste zonnepanelen van 2024. Onze zonnepanelen met stekker zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer efficiënt. Al met een klein oppervlak zonnepanelen behaal je een hoog rendement.

Naast een hoog rendement en een lange levensduur hebben onze plug and play zonnepanelen meer voordelen. Zo kun je ze eenvoudig zelf installeren en zijn ze draagbaar. Dat betekent dat je ze dus weer kunt verplaatsen. Handig bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen. Verder draag je met onze zonnepanelen natuurlijk bij aan de levensduur van onze planeet, doordat je duurzame en betrouwbare schone energie opwekt. Wat houd je nog tegen? Start vandaag nog met het verduurzamen van jouw schuur, tuinhuis, garage of chalet.

Drone 1 Newpower

Wat zijn de beste zonnepanelen voor jouw dak?

Elk dak is uniek en vereist een zonne-panelensysteem dat perfect is afgestemd op de specifieke omstandigheden. Daarnaast hangt de keuze van jouw zonnepanelen set ook af van jouw persoonlijke wensen en energieverbruik. De zonnepanelen van New Power zijn met name geschikt voor platte daken. Heb je een schuin dak, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Welke zonnepanelen kiezen?

Bij het kiezen van zonnepanelen is het belangrijk om te kijken naar verschillende factoren zoals efficiëntie, duurzaamheid, gebruiksgemak en kosten. Omdat iedere situatie anders is bieden wij verschillende zonnepanelen sets met stekker aan. Zo is er altijd een zonnepanelen set die past bij jouw dak en persoonlijke wensen. Daarnaast hoef je voor de installatie van onze zonnepanelen geen professionele installateur in te huren. Welke zonnepanelen jij nodig hebt? Bekijk het op onze instructiepagina en plaats zonnepanelen bij.

Welke zonnepanelen voor jouw dak?

New Power's zonnepanelen

Onze plug en play zonnepanelen zijn een populaire keuze bij klanten vanwege hun gebruiksgemak. Dankzij de stekkeraansluiting kun je ze eenvoudig zelf aansluiten op het elektriciteitsnet, zonder dat er extra bedrading of complexe installaties nodig zijn. Dit maakt ze ideaal voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Naast gebruiksgemak, efficiëntie en duurzaamheid zijn onze zonnepanelen ook voorzien van de nieuwste technologieën, zoals ingebouwde micro-omvormers en een monitoringssysteem welke je eenvoudig kunt bekijken via een applicatie op je mobiele telefoon. Deze functies maximaliseren de energieopbrengst en zorgen ervoor dat je jouw zonnesysteem efficiënt kunt bewaken en beheren.

Home Solar Set

Naast elkaar

Basis-set €499,-

Nu 5% korting op set met 890 Wp

 • Zuid opstelling

 • ESDEC for HOME

 • Afmeting: 120cm x 360cm

 • Keuze uit twee omvormers

Home Solar Set

Oost-West

Basis-set €499,-

Nu 5% korting op set met 890 Wp

 • Oost-west opstelling

 • ESDEC for HOME

 • Afmeting: 220cm x 185cm

 • keuze uit twee omvormers

Home Solar Set

Achter elkaar

Basis-set €529,-

Nu 5% korting op set met 890 Wp

 • Zuid opstelling

 • ESDEC for HOME

 • Afmeting: 270cm x 185cm

 • Keuze uit twee omvormers

Home Solar Set

Portrait

Basis-set €529,-

Nu 5% korting op set met 890 Wp

 • Zuid opstelling

 • ESDEC for HOME zwart

 • Afmeting: 190cm x 245cm

 • Keuze uit twee omvormers

Home Solar Set

Solo

Basis-set €399,-

Nu 5% korting op set met 890 Wp

 • Set zonder onderstel
 • paneel 172,2cm x 113,4cm

 • Keuze uit twee omvormers

Growatt Noah 2000

BATTERIJ

€1149,00 incl. BTW

 • Energieopslag tot 8 kWh
 • Uitbreidbaar
 • 10 jaar garantie
 • Tot 1800 W zonne-toevoer