Newpower
Newpower
Zonnepanelen plat dak2023-01-13T11:18:02+01:00

Zonnepanelen plat dak

Zoek je zonnepanelen voor op een plat dak? Bij Newpower vind je deze zonnepanelen voor de scherpste prijs. Onze zonnepanelen zijn eenvoudig zelf te plaatsen, je hebt dus geen installatieteam nodig. Het is mogelijk om bij ons zonnepanelen te bestellen vanaf twee stuks.

De beste zonnepanelen voor jouw platte dak?

Wij helpen met je keuze

plug and play zonnepanelen
plug and play zonnepanelen liggend
Newpower

Zelf zonnepanelen plaatsen op een plat dak

Je vindt bij ons de juiste zonnepanelen die je kunt plaatsen op een plat dak. Het voordeel van zonnepanelen op platte daken is dat ze minder snel te zien zijn dan wanneer ze op een dak met een helling zijn geplaatst. Daarnaast heb je het voordeel dat je met zonnepanelen op een plat dak de hele dag zoveel mogelijk licht opvangt. Iets wat zelden zo is met zonnepanelen die zijn gemonteerd op een schuin dak. Niet alleen onze zonnepanelen voor platte daken, maar al onze plug and play panelen hebben voordelen. Wist je dat wij de goedkoopste doe-het-zelf zonnepanelen hebben van Nederland en je in onze webshop ook verplaatsbare zonnepanelen kunt vinden? Wil je meer dan zes zonnepanelen bestellen voor de scherpste prijs? Dan krijg je staffelkorting! Meer weten over Newpower’s zonnepanelen voordelen? Lees dan verder.

zonnepanelen plat dak

Vragen over zonnepanelen platte daken

Heb je een vraag over het bestellen van zonnepanelen voor op een platte daken? Neem dan contact met ons op, want wij denken graag met je mee. Het bestellen en installeren van onze zonnepanelen is in ieder geval erg simpel. Dit gaat als volgt:

  • Je zonnepanelen doe-het-zelf pakket wordt binnen 5 werkdagen thuis geleverd.

  • Zet het pakket met een paar schroeven zelf in elkaar.
  • Doe de stekker in het stopcontact en begin met verdienen. Een 2e of 3e set verbind je simpel aan elkaar met een kabel.

Eenvoudig zelf te
installeren op platte daken

play img Newpower

Vragen over zonnepanelen voor een plat dak

Hoeveel stopcontacten heb ik nodig?2022-06-09T13:36:39+01:00

De Home Solar Set wordt aangesloten met een stekker in het stopcontact. Als u meerdere sets op 1 dak wil plaatsen, dan kan u de sets aan elkaar verbinden. Onze micro-omvormer heeft een vaste doorluskabel waarmee u sets aan elkaar kan verbinden. Uiteindelijk gaat er dan nog steeds 1 stekker naar het stopcontact. Let wel op dat er maximaal 3600 Wp op 1 lege groep aangesloten kan worden. Meer sets kan natuurlijk altijd maar dan zijn er meer stopcontacten en groepen nodig.

Is mijn dak stevig genoeg?2022-06-15T08:12:44+01:00

De set weegt exclusief ballast en inclusief panelen ongeveer 40 kilo. Elke set heeft daarnaast ballast nodig. De hoeveelheid ballast is afhankelijk van de hoogte van uw dak en waar u woont. Lees goed de manuals zodat u de juiste hoeveelheid ballast op uw set legt

Verkopen jullie ook een set met 1 of 3 panelen?2022-05-11T13:22:52+01:00

Onze plug en play zonnepanelen set bevat een micro-omvormer die geschikt is voor 2 zonnepanelen. Daarom is onze set een duo product; 2 panelen en 1 omvormer en verkopen we geen set voor 1 of 3 panelen.

Waar kan ik mijn BTW terugvragen?2022-05-03T15:00:20+01:00

Op de website van de belastingdienst kunt u eenvoudig de door u betaalde BTW terugvragen met de factuur die u van ons ontvangt.

Hoeveel ballast moet ik leggen?2022-05-03T14:57:32+01:00

Om garant te staan dat ons product bestand is tegen alle weersomstandigheden adviseren wij in totaal maximaal 30 kilo op elke installatiebeugel en 20 kilo in de ballastbak. Dit is de maximale ballast waarmee alle weersomstandigheden gedekt zijn. Vaak is deze maximale ballast niet nodig om deze extreme weersomstandigheden bij u minder voorkomen. Denk aan wind bij de kust. U kunt kijken waar u woont en wat er in uw regio wordt aangeraden qua ballast; bekijk dit overzicht voor meer informatie.

Kies een opstelling

Titel

Go to Top