Zonnepanelen plat dak2023-08-09T16:08:00+01:00

Zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen voor platte daken kopen? New Power
verkooptal zonnepanelen vanaf €548,-

Welke zonnepanelen voor jouw platte dak?

Wij helpen met je keuze
plug en play zonnepanelen staand
plug and play zonnepanelen liggend

Zonnepanelen set voor platte daken

Zoek je zonnepanelen voor op jouw platte dak? New Power biedt een ruim assortiment met zonnepanelen geschikt voor platte daken. Je kunt onze zonnepanelen eenvoudig zelf installeren met een stekker in het stopcontact. Je hebt dus geen installateur nodig. Bestel losse zonnepanelen of een van onze zonnepanelen én profiteer snel en eenvoudig van duurzame energie!

zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen voor platte daken terugverdienen

Scroll naar rechts op mobiel
Aant. wattpiek per set (2 panelen) Correctiefactor in Nederland Gem. opbrengst per set per jaar Energieprijs per KwH Gem. opbrengst per jaar Gem. prijs per set Terugverdientijd
680Wp 0,85 578 KwH €0,80 €462,40 €710 1,54 jaar
740Wp 0,85 629 KwH €0,80 €503,20 €800 1,59 jaar
790Wp 0,85 671,5 KwH €0,80 €537,20 €995 1,85 jaar
800Wp 0,85 680 KwH €0,80 €544,00 €1032 1,90 jaar
zonnepanelen pakket plat dak

Zelf zonnepanelen plaatsen op een plat dak

Met ons doe-het-zelf zonnepanelen pakket installeer je binnen no-time zonnepanelen op jouw platte dak. Je hebt de keuze uit zonnepanelen met verschillende hellingshoeken. Zo kun je kiezen voor platte zonnepanelen, of zonnepanelen die gekanteld staan, bijvoorbeeld in een oost-west-opstelling of zuid-opstelling. Net waar jij het meeste uithaalt. De montage van onze zonnepanelen is verder eenvoudig uitvoerbaar met de bijgevoegde montagehandleiding of onze instructievideo, welke je terugvindt op de ‘Hoe-werkt-het’ pagina.

Zonnepanelen voor plat dak kopen

In ons assortiment vind je vijf verschillende NP HOME SOLAR SETS. Zo heb je de keuze uit zonnepanelen met een verschillende hellingshoek, afhankelijk van jouw wensen en situatie. Je kunt kiezen uit zonnepanelen in een zuidopstelling of oost-west opstelling, zowel portrait als naast elkaar.

Wing
Naast elkaar

0% btw

Wing
Oost-West

0% btw

Wing
Achter elkaar

0% btw

Zonnepanelen kopen voor plat dak

Onze zonnepanelen zijn gemakkelijk uit te breiden met meerdere sets. Welke variant je ook kiest, je kunt ze eenvoudig met elkaar koppelen via de bijgeleverde kabels.

 • NP SOLAR WING SET ‘naast elkaar’

 • NP SOLAR WING SET ‘oost-west’

 • NP SOLAR WING SET ‘achter elkaar’

 • NP SOLAR SET ‘portrait’

 • NP HOME SOLAR SET ‘solo’

zonnepanelen set plat dak
plat dak zonnepanelen kopen

Zonnepanelen pakket voor platte daken zelf installeren

In ons zonnepanelen doe-het-zelf-pakket voor platte daken zit alles wat je nodig hebt. Enkel onze NP SOLAR SET ‘SOLO’ zijn twee losse zonnepanelen die worden geleverd zonder onderstel. Verder zit in al onze zonnepanelen het volgende:

 • twee zonnepanelen;

 • één APsystems DS3L micro-omvormer

 • onderstel (welk onderstel hangt af van het type paneel dat je kiest);

 • montagemateriaal (kabels, schroeven, moeren etc.);

 • montagehandleiding;

 • wifimeter;

 • bekabeling (netsnoeren, seriekabels).

Zelf installeren
op jouw dak

play img Newpower

Vraag en antwoord voor platte daken met zonnepanelen

Wat is de garantie op de zonnepanelen?2023-12-22T12:00:38+01:00

Op onze zonnepanelen zit 25 jaar performance garantie en 10 jaar productgarantie.

Zijn de sets eenvoudig te installeren?2024-06-18T13:10:12+01:00

Bij elke set wordt een montage handleiding geleverd. De sets zijn eenvoudig zelf te installeren, zonder bijkomst van een installateur. Het duurt ongeveer 15 minuten per set.

Voor installatie van het ESDEC FLat Fix Fusion montage systeem kan je eenvoudig de handleiding van ESDEC volgen: landscape en portrait 

Klik hier voor handleiding AP Systems Micro omvormer 

Klik hier voor handleiding AP systems Wifi meter APSystems ECU-R Monitoring Systems gebruiksaanwijzing

Bekijk onderstaande video om te zien hoe eenvoudig je de sets kun installeren.

Heeft de oriëntatie van de panelen invloed op het vermogen?2023-09-08T10:09:43+01:00

Ja, de oriëntatie van de panelen speelt belangrijke een rol in het vermogen dat ze kunnen opwekken. In de bijna alle gevallen is het ideaal om zonnepanelen op het zuiden te richten, omdat ze dan het meeste zonlicht opvangen. Maar ook op het oosten of westen kunnen ze nog steeds aanzienlijke hoeveelheden energie produceren. Welke oriëntatie het beste is in jouw situatie hangt ook af van je verbruik. Zo is je opbrengst met panelen op het oosten en westen meer verspreid over de hele dag, dan met panelen op het zuiden. Meer hierover lees je in op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set’.

Hoe lang gaan zonnepanelen van New Power mee?2023-09-08T10:09:23+01:00

De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Na verloop van tijd kan het vermogen van de panelen geleidelijk afnemen, maar ze blijven nog steeds energie opwekken. Bij New Power bieden we je een uitstekende garantie en service. Op al onze zonnepanelen bieden wij een performance garantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar

Wat is het verschil tussen Wattpiek (Wp) en kilowattuur (KWh)?2023-09-08T10:10:07+01:00

Wattpiek (Wp) is een eenheid die het maximale vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden aangeeft. Kilowattuur (KWh) is daarentegen een eenheid van energie en geeft aan hoeveel elektriciteit (kilowatt) een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt per uur (hour).

Kies een opstelling

Besparen met zonnepanelen op jouw platte dak

Met zonnepanelen op een plat dak kun je flink besparen op jouw energierekening. Door de efficiënte ligging van zonnepanelen op platte daken, maak je maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. Een ander voordeel van een plat dak is dat je meestal geen last hebt van schaduw, in tegenstelling tot zonnepanelen op een schuin dak. Hierdoor kun je het maximale halen uit je zonnepanelen. De zonnepanelen met stekker van New Power behoren tot de beste zonnepanelen van 2023. Onze hoogwaardige glas-glas zonnepanelen zijn namelijk gemaakt van monokristalijn. Hierdoor ben je verzekerd van een lange levensduur én maximaal rendement. Bestel jouw plug and play zonnepanelen direct online en bespaar binnen 2 tot 4 weken op jouw energierekening.

Ga naar de bovenkant