Garantie en service

Garantie

Wij geven de volgende garantie op onze producten;

  • Panelen: 30 jaar performance garantie
  • Panelen: 12 jaar productgarantie
  • Omvormer: 10 jaar productgarantie

Wij garanderen met onze producten een gemiddelde opbrengst van 80% van de maximale opbrengst per jaar.

Als er iets niet werkt of u denkt dat er een defect aan uw product is, neem dan contact met ons op via klantenservice@np-energy.nl.

Om te weten of uw NP Energy plug & play set verzekerd is, adviseren wij om uw verzekeringsmaatschappij te raadplegen of de set onder uw inboedel verzekering valt. Dit verschilt namelijk per polis. Omdat de set los staat op uw dak en niet een vast onderdeel is van uw huis is een opstalverzekering niet voldoende.

Ga naar veelgestelde vragen 

Service

NP Energy hecht veel waarde aan haar service. U kunt bij ons afrekenen in een betrouwbare en veilige omgeving. Wij streven ernaar om u de beste service te verlenen en onze klantenservice staat klaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarbij mag u van ons kwaliteit verwachten gezien de jarenlange ervaring en staat van dienst van ons bedrijf.

Onze levertijd

Wij doen er alles aan om binnen 5 werkdagen uw bestelling bij uw thuis te bezorgen.

Onze bezorging

Np Energy werkt in de Benelux voor de bezorging van de sets samen met Chris Poppe Koeriers. Chris Poppe Koeriers is een ervaren koeriersdienst uit Andelst. Zij verzorgen transporten voor zowel particulieren, als voor bedrijven en instellingen. Chris Poppe heeft net als Newpower service hoog in het vaandel staan en de chauffeurs gaan zeer zorgvuldig en discreet om met uw bestelling.

 

Neem contact op 
WELCOME TO THE FUTURE OF PRIVATE SOLAR ENERGY
Kosten van de bezorging

De verzending van uw bestelling in Nederland kost 39,95 per adres, dus ongeacht het aantal sets dat u bestelt. Voor België zijn de bezorgkosten 45 EURO per adres.

Ophalen van de set

Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen. Dat kan op ons depot in Andelst. Hiervoor brengen wij 15 EURO in rekening waarvoor we de set veilig en stevig inpakken voor vervoer. Na uw online bestelling maken wij een afspraak op welke dag uw bestelling voor u klaar ligt. Houd wel rekening met de afmetingen van de panelen en de grootte van uw auto. De panelen zijn 164,0 cm lang en 99,2 cm breed.

Bezorging in buitenland

Wij bezorgen ook in het gehele buitenland. Kosten voor België zijn 45 EURO per adres en voor overige landen binnen of buiten Europa zijn bezorgkosten op aanvraag.