• Levertijd verkort naar 2-4 weken
Newpower
SPECIALE ACTIE VOOR DE GEMEENTE WASSENAAR2022-11-01T14:55:17+01:00

NP SOLAR SET

Complete plug and play zonnepanelen set voor platte daken

Kijk voor de speciale kortingscode voor de gemeente Wassenaar op deze pagina

Geen idee idee welke NP SOLAR SET het beste past bij jouw dak?

Wij helpen met je keuze

plug and play zonnepanelen
plug and play zonnepanelen liggend
Newpower

Woon je in Wassenaar en ben jij ook op zoek naar een besparing op je energiekosten?

Zonnepanelen bieden dan de uitkomst! Newpower heeft een Plug & Play zonnepanelen set gecreëerd voor platte daken die je zelf kan plaatsen; De NP SOLAR SET. 

Deze NP SOLAR SET kan je heel eenvoudig en veilig zelf op elk plat dak of in je tuin plaatsen en sluit je aan met een stekker in het stopcontact. Denk bijvoorbeeld aan het dak van een schuurtje, carport, serre dak of ander plat dak. Dus geen dure installatiekosten nodig!

Newpower heeft in samenwerking met de Groene Meent een actie opgezet voor alle bewoners van de gemeente Wassenaar.

Tijdens deze actie kan elke bewoner van deze gemeente met een speciale kortingscode ‘Groenemeent2022’ een NP SOLAR SET bestellen met 10% korting! Deze kortingscode kan je invoeren in onze webshop bij het afronden van je bestelling. Dan wordt de korting direct verwerkt.

Deze actie start direct en eindigt op 15 december 2022.

newpower zonnepanelen

Wat zit er in de NP SOLAR SET?

De plug & play zonnepanelen pakket bestaat uit 2 zonnepanelen, 1 micro-omvormer, een wifimeter, installatiemateriaal naar keuze van oa. ESDEC Flat Fix Fusion en alle noodzakelijke kabels, schroeven e.d. Alles om zelf de set zeer eenvoudig te plaatsen op je dak. En aansluiten? Dat kan met een stekker in het stopcontact!

Je kan beginnen met 1 set maar ook meer sets makkelijk aan elkaar koppelen en zo een maximale besparing realiseren.

Let wel op dat er maximaal 3600 Watt op 1 lege groep aangesloten kan worden. Een extra groep aanleggen is een simpele oplossing bij meer sets.

  • Kies de set van je keus en het aantal sets dat je wil bestellen

  • Ga naar de webshop en plaats je bestelling

  • Voer de kortingscode in en de korting is verwerkt!

  • Na 15 december krijg je een bericht wanneer je bestelling wordt geleverd

Bestellen & leveren

Na 15 december verzamelen wij alle bestellingen en plannen wij de leveringen gezamenlijk in voor de gehele buurt. Afhankelijk van het aantal bestellingen kan levering van alle bestellingen in 1x of in meerdere keren.

Newpower heeft een eigen transporteur die elke bestelling keurig en veilig voor de deur aflevert.

Eenvoudig zelf
te installeren

play img Newpower

Vragen over plug and play zonnepanelen

Heeft de oriëntatie van de panelen invloed op het vermogen?2023-09-08T10:09:43+01:00

Ja, de oriëntatie van de panelen speelt belangrijke een rol in het vermogen dat ze kunnen opwekken. In de bijna alle gevallen is het ideaal om zonnepanelen op het zuiden te richten, omdat ze dan het meeste zonlicht opvangen. Maar ook op het oosten of westen kunnen ze nog steeds aanzienlijke hoeveelheden energie produceren. Welke oriëntatie het beste is in jouw situatie hangt ook af van je verbruik. Zo is je opbrengst met panelen op het oosten en westen meer verspreid over de hele dag, dan met panelen op het zuiden. Meer hierover lees je in op onze pagina ‘Hoe kies je de juiste set’.

Hoe lang gaan zonnepanelen van New Power mee?2023-09-08T10:09:23+01:00

De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Na verloop van tijd kan het vermogen van de panelen geleidelijk afnemen, maar ze blijven nog steeds energie opwekken. Bij New Power bieden we je een uitstekende garantie en service. Op al onze zonnepanelen bieden wij een performance garantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar

Wat is het verschil tussen Wattpiek (Wp) en kilowattuur (KWh)?2023-09-08T10:10:07+01:00

Wattpiek (Wp) is een eenheid die het maximale vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden aangeeft. Kilowattuur (KWh) is daarentegen een eenheid van energie en geeft aan hoeveel elektriciteit (kilowatt) een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt per uur (hour).

Wanneer stopt de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:32+01:00

Vanaf 2031 kan er niet meer gesaldeerd worden, het salderingspercentage is dan 0%. Het afbouwen van de salderingsregeling start vanaf 2025. Vanaf dan kun je ieder jaar minder energie salderen.

Wat is de salderingsregeling?2023-09-15T10:55:45+01:00

De salderingsregeling is een stimuleringsmaatregel van de Rijksoverheid voor duurzame energie. Deze regeling zorgt ervoor dat als zonnepaneelhouders te veel stroom opwekken, ze deze stroom kunnen terugleveren aan het elektriciteitsnet. De hoeveelheid teruggeleverde stroom wordt verrekend door de energiemaatschappij met de stroom die ze afnemen van het net, wat resulteert in een lagere energierekening. Op dit moment kunnen zonnepaneelhouders 100% van hun opgewekte stroom salderen, wat betekent dat ze volledig worden gecompenseerd voor de teruggeleverde energie. Doordat zonnepanelen steeds betaalbaarder worden en de energieprijzen stijgen, stijgt ook het rendement voor de gebruiker en heeft de overheid besloten om vanaf 1 januari 2025 de salderingsregeling jaarlijks langzaam af te bouwen. Uiteindelijk zal de salderingsregeling in 2031 volledig worden beëindigd, waardoor het salderingspercentage op 0 komt en het niet meer mogelijk is om energie te salderen.

Kies een opstelling

Wat levert 1 NP Solar Set op? In Nederland levert een paneel gemiddeld ongeveer 85% op van het aantal Wp van een paneel. Dit is simplweg omdat de zon in NL niet altijd schijnt.

Voorbeeld rekensom en terugverdientijd

Onze klanten kunnen op het moment kiezen uit 2 soorten panelen; 340 Wp of 375 Wp.

375 Wp x 2 x 85% = gemiddelde opbrengst van 637,50 Kwh per set per jaar x 0,80 cent = €510 per jaar

340 Wp x 2 x 85% = gemiddelde opbrengst van 578 KwH per set per jaar x 0,80 cent = €462,40 per jaar

Terugverdientijd is gemiddeld rond de 1,5 -2 jaar uitgaande van een KwH prijs van 0,80 cent.

Titel

Ga naar de bovenkant