De Home Solar set van Newpower

Plug & Play zonnepanelen met stekker

Steek de stekker in een stopcontact en wek je eigen zonne-energie op.

Bestel nu

Stekkerklare zonnepanelen in een handomdraai plaatsen

Heb je een plat dak of genoeg ruimte in je tuin?

Met de complete Home Solar Set van Newpower start je eenvoudig met het besparen van je energiekosten. Steek de stekker in een stopcontact en wek je eigen zonne-energie op.

Bespaar zo direct op je energiekosten. Door het eenvoudige plug & play systeem sluit je je zonnepanelen gemakkelijk zelf aan.

De Newpower Home Solar Set bestaat uit twee panelen á 300-350 Wp, één micro-omvormer met geïntegreerde Wifimeter inclusief al het benodigde installatiemateriaal.

We bieden de Home Solar Set aan in 2 varianten;

Kijk voor meer informatie bij Opstellingen & instructie

Newpower is op het moment één van de weinige bedrijven die haar kan klanten kan blijven leveren ondanks het enorme gebrek aan materialen en onderdelen voor zonnepanelen. Wel heeft Newpower last van het tekort aan grondstoffen en materialen wat zorgt voor vertragingen in de productie en levering van onderdelen en materialen. Hierdoor hebben wij op het moment een levertijd van 30 werkdagen. 

Kijk in onze shop! 

Plug and play zonnepanelen gemakkelijk zelf plaatsen

Newpower heeft voor u de oplossing in stekkerklare zonnepanelen. De Home Solar Set is in no time opgesteld en meteen kan het opwekken van energie beginnen! Gemakkelijker kan het niet, de zonnepanelen kan je rechtstreeks aansluiten op het stopcontact.

Let wel op dat er op een lege groep maximaal 3600 Watt aangesloten kan worden. Dat betekent ongeveer 5 sets op 1 stopcontact van 1 lege groep. Bij een aankoop van meer sets zijn er dus meer stopcontacten / groepen nodig.

Na een periode van ongeveer 2 jaar is de investering al terugverdiend en begin je geld te verdienen. Ideaal voor op een schuur, vakantiehuis of tuin.

 

 

HOE WERKT HET? 

Rinus is tevreden

Rinus is klant van Newpower; ‘op het moment dat de levering is geleverd staan ze er de volgende dag al weer op’. ‘En die besparing is daar wel!’.

IS MIJN DAK GESCHIKT? 

Eveline is tevreden

Eveline is klant van Newpower; ‘je stopt de stekker in het stopcontact en de stroom die je opwekt, wordt eigenlijk meteen of verbruikt of terug geleverd aan je energie-leverancier’.

WIL JE MEER WETEN? 
ESDEC Plat fix Fusion 'naast elkaar'
WELCOME TO THE FUTURE OF PRIVATE SOLAR ENERGY