Platte daken bieden vaak de perfecte locatie voor zonnepanelen, zelfs als ze klein zijn. De zonnepanelen van New Power kunnen eenvoudig op (kleine) platte daken worden geplaatst, waarbij je kunt kiezen uit verschillende opstellingen om de zonne-inval optimaal te benutten. Tip: houd voordat je zonnepanelen gaat plaatsen op een klein dak rekening met de maximale ballast die het dak kan dragen. Zo voorkom je lekkage en beschadiging. 

Juiste opstelling kiezen

Afhankelijk van de oriëntatie en de ruimte op je dak, kun je kiezen voor een zuidopstelling, oost-west opstelling of een andere dakopstelling voor jouw kleine platte dak, die het beste past bij jouw situatie. Vaak adviseren we bij een klein plat dak te kiezen voor een oost-west opstelling, omdat je hiermee meestal het maximale uit je dakoppervlak kunt halen. Een oost-west opstelling neemt namelijk minder ruimte in dan een zuidopstelling, omdat er bij een zuidopstelling meer ruimte tussen de rijen panelen moet zitten. Meer over het kiezen van de juiste panelen, lees je op onze pagina ‘Hoe kies ik de juiste set van New Power? 

zonnepanelen kleine daken Newpower

De voordelen van zonnepanelen op een klein dak

Zonnepanelen op een klein dak plaatsen biedt pandeigenaren de kans om zelfstandig duurzame energie op te wekken. Hoewel de zonnepanelen van New Power niet kleiner zijn dan reguliere panelen, zijn ze door hun plug & play ontwerp en scherpe prijs bijzonder geschikt voor kleinere installaties. Dit maakt ze ideaal voor daken van garages en schuren, tuinhuizen en vakantiewoningen.

Eenvoudige installatie

De zonnepanelen met stekker van New Power zijn ontworpen voor een eenvoudige doe-het-zelf installatie. Met een duidelijke handleiding en instructievideo’s, die je vindt op de ‘Hoe-werkt-het-pagina’ kun je de panelen snel en veilig zelf installeren, zonder de dat je daar een professionele installateur bij nodig hebt.

Besparen op energierekening

Door zelf de zonnepanelen te installeren, bespaar je allereerst op installatiekosten. Na de eenvoudige installatie kun je vervolgens direct starten met het opwekken van zonne-energie, waardoor je direct start met besparen op je energierekening. Daarnaast profiteer je voorlopig nog maximaal van de salderingsregeling, waarbij je een vergoeding krijgt van je energieleverancier voor de stroomt die je teruglevert aan het net. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker! 

Duurzame energieopwekking

Zelfs met een klein dak kun je een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. De zonnepanelen van New Power zijn van hoge kwaliteit (dubbel glas panelen) en zijn door hun hoge vermogen efficiënt in het omzetten van zonlicht naar energie, waardoor je optimaal gebruikmaakt van je beschikbare dakoppervlak. 

Welke set kan je het beste kiezen?

Home solar set

Wing
Naast elkaar

0% btw

Home solar set

Wing
Oost-West

0% btw

Home solar set

Wing
Achter elkaar

0% btw

Home solar set

Portrait

0% btw

Home solar set

Mini

0% btw

Zonnepanelen klein dak bestellen

Bezoek onze webshop en ontdek al onze zonnepanelen sets van New Power, geschikt voor kleine daken. Met de keuzehulp kies je vervolgens gemakkelijk de juiste zonnepanelen set. Heb je nog vragen of kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

*Tip: bij aankoop van 5 zonnepanelen sets of meer, profiteer je van een staffelkorting.